GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

A jucat Lucky Six la Fortuna, iar Jackpot-ul i-a adus un supercâștig

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 15:40

E pasionat de numere, joacă Lucky Six, iar Jackpot-ul i-a adus câștigul mult visat.

Ciujdel Cătălin, din Filipeștii de Pădure, a sperat ca numerele alese de el pe biletul de Lucky Six să fie norocoase. Dar șansa lui s-a numit Jackpot-ul ExtraGlobal Fortuna Silver.

Astfel, biletul jucat cu 12 lei într-o agenție Fortuna s-a transformat într-un premiu de 11.064 lei! A fost ziua lui norocoasă. Și va juca în continuare Lucky Six. Pentru că e unul dintre cele mai populare jocuri, la care, la un interval de 5 minute, poți câștiga până la 300.000 de lei cu o miză minimă de 2 lei.

Dar cel mai plăcut sentiment e acela pe care l-a trăit Cătălin. Atunci când unul dintre numeroasele Jackpoturi din agențiile Fortuna te răsplătesc din plin pentru pasiunea ta pentru jocuri și pentru numere.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează