GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

AutoBild sportscars oferă anvelopei SportContact 6 calificativul de cea mai bună din test

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 11:23

Hanovra, 4 Martie 2016. La primul test la care participă, Noua anvelopă UHP de la Continental, SportContact 6, a obținut primul loc. La terminarea testului, ce a acoperit 10 criterii diferite, jurnaliștii experți de la revista AutoBild sportscars a o ferit anvelopei super sportive concepută de Continental în Hanovra calificativul “exemplar” și primul loc în clasament. Pentru a reuși să  câștige, anvelopa de ultimă generație de la Continental a trebuit să își dovedească calitățile pe carosabil ud și uscat dar și la rezistența la rulare.

  • Noua anvelopă UHP de la Continental pe primul loc la primul test comparativ al revistei AutoBild sportscars la care participă
  • “Anvelopa SportContact 6 e foarte convingătoare,” spun specialiștii

“La primul test la care participă, anvelopa SportContact 6 a fost foarte convingătoare,” au rezumat experții. “Cu o manevrabilitate impresionantă și o precizie bună a direcției la viraje, noua anvelopă Continental SportContact 6 a făcut o impresie bună,” au raportat ei. “Cea mai recentă anvelopa SportContact de la Continental a preluat conducerea în disciplina supremă a testelor comparative pe anvelope ultraperformante.”

Playtech: BOMBĂ! Vicor Ponta, mesaj pentru români de pe patul de spital: 'Ar fi o lașitate din partea mea să tac'


Comentarii (1)
itrobert
itrobert  •  24 Martie 2016, 21:26

Carosabil uscat stiu ce e dar carosabil du habar n-am ce e...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează