GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ce NU trebuie sa ii lipseasca din garderoba unui sportiv?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 15:02

Multi barbati pun mare accent pe garderoba si incearca sa mixeze intre stiluri, obtinand compozitii vestimentare reusite. In cazul barbatilor sportivi, garderoba prezinta mai multe accesorii si articole vestimentare destinate spoturilor extreme si nu numai. Cu toate acestea, nu trebuie sa lipseasca si acele tinute care definesc masculinitatea si scot in evidenta calitatile unui barbat. Desi atentia catre un look impecabil si un stil de imbracaminte cu totul deosebit sunt unele din caracteristicile atribuite femininului, asta nu inseamna ca barbatii nu trebuie  sa acorde o atentie deosebita acestui domeniu, cel al modei.

Pentru a fi un exemplu in materie de stil, trebuie s ate asiguri ca nu iti lipsesc din garderoba urmatoarele lucruri:

  1. Pantofii sport-casual

Incaltamintea este un lucru foarte important pentru persoanele carora le place sa faca multa miscare, deoarece confortul pciorului si mobilitatea acestuia depinde foarte mult de cum este conceputa si lucrata talpa pantofului. Indiferent de brand-urile pe care le preferi, trebuie sa acorzi o atentie deosebita acestui aspect. In garderoba unui sportiv vei gasi mereu incaltaminte de barbaticomoda, indiferent de stil. Fie ca este vorba de o pereche de pantofi potriviti unei tinute elegante, fie ca adopta un stil casual sau street, nu neaparat sport, incaltamintea va fi mereu de calitate si se va pune accent pe comoditate, mai putin pe aspect.

vbpfsr2du9829999942 2

 

  1. Jeansii clasici

Admirati de intreaga lume pentru comoditatea si versatilitatea lor, jeansii sunt alegerea preferata si a sportivilor, tocmai din motivele mentionate anterior. In garderoba unui barbat care adora sa faca sport, se vor gasi mereu o pereche de jeansi clasici, simpli, care pot fi purtati atat in tinute mai elegante , cat si intr-un outfit casual, lejer, de zi. Deoarece blugii de muleaza usor pe corp si sunt o buna alternativa a pantalonilor sport, de training, ei sunt cea mai buna alegere pentru o persoana sportiva, care cauta sa obtine un look interesant, chiar si elegant, dar comod in acelasi timp. Vei gasi acest gen de blugi si pantaloni barbatesti in magazinul Bigotii, alaturi de alte produse de calitate.

bigotti

 

  1. Geaca Parka

Reticenti la aticolele vestimentare stramte si incomode, care nu ofera destul de multa libertate de miscare, barbatii aleg, de cele mai multe ori, jacketele in locul sacourilor sau trenci-urilor. Daca esti o persoana sportiva si dornica de miscare, atunci nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba acest gen de jacketa, care iti va tine de cald in sezonul rece, iti va oferi comoditate si este foarte practica, avand chiar si doua fete sau o blana detasabila pe interior. Ea merge purtata atat intr-o tinuta sport, cat si casual, usor eleganta. Asortata corect, poate sa reprezinte piesa de rezistenta a unui look impecabil si dinamic.

4526a18334f61352e4513f42ca0f9c6f

 

  1. Geanta sport

Orice barbat are macar o geanta, o borseta sau un ghiozdan. Iar orice barbat sportiv are cel putin una sau doua genti sport, asa ca ele s-au dovedit nelipsite din garderoba unui sportiv. Desigur, sarcina ei este sa transporte echipamentul sportiv pana la sala si inapoi si sa gazduiasca, de regula, cele mai importante gustari proteice ale unui sportiv si competitor. Cu toate acestea, geanta sport poate sa fie si un element de baza atunci cand vine vorba de style.

fc6be0f2ccbbe280fe0742bc8f2ed2ad9c54b30efc680fce68c0b17a650ea89b 1

Pe langa articolele de mai sus, in garderoba unui barbat adept al sportului trebuie sa se gaseasca si haine mai elegante, precum camasile simple, uni, care sa ii ofere un aer serios si rezervat, atunci cand intra intr-o intalnire de afaceri sau legata de job. Nu uita ca, oricat de comod ti s-ar parea, hainele nu trebuie sa fie foarte largi, ci sa ti se potriveasca perfect!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close