GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ce pariu alege Ilie Dumitrescu pentru El Clasico de pe 23 decembrie

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 16:19

Sambata este programat meciul cel mai important din La Liga, dar in acelasi timp un duel asteptat de intreaga planeta: El Clasico, adica Madrid - Barcelona. Cele doua echipe au avut evolutii destul de diferite in acest sezon. Galacticii au inceput excelent: au castigat ambele partide cu Barcelona si au cucerit Super Cupa Spaniei. Mai departe insa, au evoluat modest, ajungand acum sa ocupe locul 4 in campionat, la 11 puncte distanta de lider. Ce lider? Chiar Barcelona, echipa care a invatat din infrangerile cu Madridul si nu a mai pierdut niciun meci, in nicio competitie. Catalanii au reusit 19 victorii in 24 de partide.

 

 

Madrid este totusi favorita in meciul de pe 23 decembrie - cota 2,05 pe unibet.ro. De cealalta parte, Barca are cota 3,35 si ceva statistici de partea sa: a reusit sa se impuna in ultimele doua vizite in Capitala Spaniei, in campionat: 3-2 si 4-0.

 

cote1x2

 

"Dupa succesele din vara, Zidane a mers in continuare pe modulul tactic 4-3-1-2. Pe faza ofensiva, Ronaldo a ramas principalul om de gol, secondat de Benzema, ambii sustinuti din spate de creativul Isco. Echipa a avut insa cateva sincope, din cauza slabiciunilor aratate pe faza defensiva. De partea cealalta, Valverde a reusit sa gestioneze cu succes plecarea lui Neymar din atac. L-a trecut pe Luis Suarez varf, iar lui Messi i-a dat libertate de actiune", explica Ilie Dumitrescu, Ambasador al agentiei de pariuri sportive online Unibet.

 

Acesta propune mai multe idei de pariuri, insa nu ascunde faptul ca este un fan al catalanilor. Drept urmare, ar miza pe o victorie a acestora intr-un meci in care ambele formatii sa marcheze. Ideea sa are o cota generoasa la Unibet: 4,40. Cei ce doresc o cota si mai mare pot opta pentru un alt pronostic: ambele echipe inscriu in ambele reprize - cota 7,00. In 2 din ultimele 4 El Clasico gazduite de Madrid in La Liga, ambele echipe au marcat atat in prima repriza, cat si in cea secunda.

 

goluri in ambele reprize

"Desi nu se afla in lupta directa pe teren, Ronaldo si Messi raman jucatorii determinanti. In acest sezon, fiecare straluceste intr-o competitie. Messi este golgheter in La Liga, cu 14 goluri, cu 10 mai multe decat Ronaldo. Portughezul se revanseaza insa in Liga Campionilor, unde are 9 reusite fata de numai 3 ale lui Messi", evidentiaza Ambasadorul casei de pariuri online mai sus mentionate.

 

Iata asadar doua idei de pariere cu mari sanse de reusita: gol in ambele reprize, cota 1,37 (media de goluri in cele 269 de El Clasico disputate in toate competitiile este de 3,38 goluri / meci) si Ronaldo sau Messi inscrie, cota 1,35 (in 5 din ultimele 7 El Clasico din La Liga, Ronaldo sau Messi au fost prezenti pe tabela).

 

ronaldo sau messi inscrie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează