GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

CFR Cluj – FCSB: Derby-ul egalurilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 16:12

Noul derby al României, dintre CFR Cluj și FCSB, a devenit extrem de echilibrat după ieșirea din insolvență a ardelenilor. Ca dovadă, în sezonul trecut, toate meciurile directe s-au terminat cu scorul de 1-1.

Pariază pe Betano, sponsorul oficial al Ligii 1! Ai cote mărite în fiecare zi, streaming live pentru zeci de competiții și sute de pariuri la toate evenimentele importante!

1-1 e cel mai așteptat scor, conform cotelor!

Toate statisticile recente ne îndreaptă către un egal între CFR Cluj și FCSB. Cotele sunt pe măsură. Pe Betano, sponsorul oficial al Ligii 1, un nou rezultat final de 1-1 are cotă de 5.85. Alte scoruri care nu ar surprinde sunt 0-0 (cotă 6.75), 1-0 (cotă 6.25) și 0-1 (cotă 7.25). Pentru rezultatele finale cu minim 3 goluri înscrise, cotele trec de 10.00. Este așteptat, astfel, și un meci fără multe goluri – cu cotă 2.50 pentru peste 2,5 și cu 5.00 pentru peste 3,5 goluri!

Egalul e susținut și de palmaresul antrenorilor. Dacă la Nicolae Dică, toate întâlnirile cu CFR Cluj au avut loc anul trecut, Toni Conceicao a avut remize cu FCSB în perioada 2009-2011. Portughezul are o victorie și un eșec împotriva roș-albaștrilor, celelalte 4 partide fiind la egalitate – 2 ca antrenor al CFR-ului, în 2009, și 2 la FC Brașov, în 2011.

Vezi cotele Betano pentru CFR Cluj – FCSB! Peste 300 de piețe deschise, pariuri speciale, pe jucători și cote maxime!

Cine înscrie? Țucudean, peste Gnohere

CFR are șanse mai mari să înscrie, conform cotelor. Atacanții campioanei au cele mai mici cote pentru a marca: 3.15 atât pentru Țucudean, cât și pentru Tambe. Gnohere îi urmează îndreaproape, cu 3.35. Interesant este că Țucudean înscrie rar în poarta roș-albaștrilor. În 17 partide a făcut-o de numai 2 ori: odată cu Dinamo, a doua cu Viitorul. Culio este singurul CFR-ist care a perforat poarta rivalei în 3 rânduri. Argentinianul are, la rândul lui, un istoric plin de remize cu FCSB: din 10 meciuri pe care le-a jucat împotriva rivalei, 9 s-au terminat la egalitate!

Din lotul bucureștenilor, Filipe Teixeira e jucătorul care a punctat de cele mai multe ori împotriva lui CFR. Portughezul are 4 goluri, toate pe când evolua la Petrolul Ploiești. Câte 3 au Zlatinski și Gnohere, al doilea fiind și golgheterul roș-albaștrilor în derby.

Betano, sponsorul oficial al Ligii 1, oferă cote cu marjă 0% în fiecare etapă! Ai streaming live și peste 250 tipuri de pariuri la fiecare meci!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close