GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

CM 2018: Brazilia si Spania, favorite la trofeu. Leo Messi, sanse mari de a deveni golgheter

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iunie 2018 17:13

"Brazilia este ca de fiecare data favorita la castigarea Cupei Mondiale. Echipa si-a regasit stralucirea de altadata dupa eliminarea rusinoasa din 2014", subliniaza Ilie Dumitrescu, Ambasador al casei de pariuri online Unibet. Cota este 5,00 pentru varianta in care Brazilia castiga cel de-al saselea trofeu, in conditiile in care este echipa ce detine in prezent recordul de trofee castigate - 5.

Brazilia a ajuns in sferturi la 17 editii de Mondiale din cele 20 de pana acum si se remarca mai ales prin liderul din teren, Neymar. Formatia a fost prima echipa calificata la CM 2018 si pare extrem de capabila de performanta, dupa cum a jucat in preliminarii si in jocurile amicale din ultima perioada. La agentia de pariuri sportive Unibet exista si posibilitatea unui pariu special: Brazilia castiga CM, cota 20,00 cu cod promotie 2018-BRA.

brazilia castiga cm

"Favorita mea la acest turneu final este Spania. Asa cum am mai spus-o, ibericii au un joc complet. Sunt eficienti pe faza defensiva, creativi la mijloc si letali in atac. Selectionerul pare sa fi gasit echilibrul perfect intre tineri si jucatori cu experienta. Dupa rezultatele excelente din preliminarii si cele din amicale, Spania va avea un cuvant greu de spus in Rusia", spune Ilie Dumitrescu.

Spania a cucerit titlul suprem in 2010, iar mai nou a izbutit noua victorii in cele zece meciuri din preliminarii. Cota este 7,00 pentru trofeu adjudecat de Spania, insa exista si in acest caz varianta de cota 20,00, utilizand cod promotie 2018-SPA in conditiile prezentate pe unibet.ro.

spania castiga cm

Cele mai mari sanse de a deveni golgheter pare sa le aiba Leo Messi, care traverseaza o perioada excelenta. Cota este 10,00 pentru aceasta posibilitate, Messi avand performante de top cu Nationala Argentinei: 64 de goluri in 124 de meciuri disputate. "Leo Messi a avut un sezon excelent pe care il poate continua in Rusia. A marcat 46 de goluri pentru echipa sa de club, Barcelona, cu care a reusit Eventul in Spania", mai spune Expertul agentiei de pariuri online Unibet. Demn de mentionat este ca la ultima editie de CM, jucatorul a fost cel mai bun jucator al Finalei, chiar daca Argentina a ratat trofeul.

messi golgheter

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează