GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cu ocazia aniversării primului an de funcționare a patinoarului Țiriac - Telekom Arena, Fundația Țiriac organizează turneul de hochei pe gheață pentru juniori Țiriac Trophy

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 12:13

Fundația Țiriac organizează duminică, 10 decembrie 2017, în colaborare cu Federația Română de Hochei pe Gheață, turneul de hochei Țiriac Trophy, un eveniment dedicat echipelor de juniori cu vârsta cuprinsă între 4 și 9 ani. Turneul se va desfășura la patinoarul Țiriac – Telekom Arena.

Organizată cu ocazia împlinirii unui an de funcționare a patinoarului Țiriac – Telekom Arena, competiția Țiriac Trophy recompensează eforturile și performanțele celor mici în sportul pe gheață.

Startul competiției se va da la ora 11:00, iar meciurile se vor disputa pe două categorii de vârstă, 4-6 ani, respectiv, 7-9 ani. La categoria 4-6 ani sunt programate meciuri amicale la care vor participa exclusiv echipe înființate la patinoarul Țiriac – Telekom Arena, respectiv  „Simona Halep” și „Skoda”, cu o structură formată din nouă jucători și portar. Echipa exclusiv feminină de juniori la hochei „Simona Halep” va juca primul său meci oficial în cadrul turneului de hochei pe gheață Țiriac Trophy.

Categoria 7-9 ani va fi reprezentată de echipele „Telekom”, „Dedeman”, „Viitorul Hocheist”, „Husky București”, „Steaua Rangers” și „Triumf București”, formate din zece jucători și portar, care se vor lupta pentru trofeul Țiriac Trophy începand cu ora 12.00.

Arbitrajul va fi asigurat de Federația Română de Hochei pe Gheață.

Accesul publicului la eveniment este gratuit și se va face începând cu ora 10:00, în limita capacității patinoarului de 500 de locuri în tribune.

Pentru facilitarea accesului la competiție, Fundația Țiriac pune la dispoziția participanților, public larg și echipe de hochei, transport gratuit cu un autocar cu o capacitate de 52 de locuri, pe traseul Bd. Aviatorilor, București – Țiriac-Telekom Arena, Otopeni și retur.

Inițiativa Fundației Ion Țiriac de a face sporturile pe gheață accesibile celor mici este susținută de: Telekom Romania, Allianz-Țiriac, Dedeman și Skoda.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ertyuiop
ertyuiop  •  06 Decembrie 2017, 15:42

Steaua tot in pribegie.....ca si cum acest patinoar nu a existat! :(

Vezi toate comentariile (1)
Comentează