GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cum poti sa castigi o excursie la Madrid sa vezi El Clasico pe Santiago Bernabeu ?

Articol de GSP - Publicat joi, 16 martie 2017 11:55

Marele meci dintre Real Madrid si FC Barcelona, programat pe data de 23 aprilie 2017 in Primera Division, poate fi urmarit live, pe Santiago Bernabeu, de castigatorul unui concurs lansat de casa de pariuri online Unibet.

Mai mult, cel ce se claseaza pe locul intai in clasamentul aferent concursului primeste un pachet demn de marele derby El Clasico: 2 bilete VIP la meci plus cazare in Madrid - 2 nopti la Hotel Urban, intre 22 si 24 aprilie.

 

el clasico 1

El Clasico atrage mereu extrem de multa pasiune, fiind un derby cu istoric. Indiferent ca meciul este programat in La Liga sau in alte competitii, mereu El Clasico atrage o audienta enorma, la nivel international. Anul acesta lucrurile par sa fie si mai intresante: diferenta intre cele doua protagoniste este de doar 2 puncte in clasamentul primei ligi spaniole.

Cea mai recenta intalnire dintre Real Madrid si Barcelona s-a jucat pe 3 decembrie, la Barcelona, de asemenea in Primera Division. Atunci, scorul final a fost 1-1. In campionat s-au consemnat pana acum 173 de meciuri directe, 72 castigate de Real Madrid si 68 de FC Barcelona. La nivel general insa, catalanii au mai multe victorii: 109 fata de 97.

Acum, pasionatii de fotbal si pariuri online pot profita de concursul Unibet, in cadrul caruia se pot castiga si alte premii importante. Concursul se va desfasura intre 13 si 19 martie, interval in care se pot plasa pariuri live si pre-meci. Pentru inscriere, clientii Unibet trebuie sa opteze pentru participare pe pagina dedicata concursului. "Dupa optare, toate pariurile castigatoare plasate incepand cu 00:01 CET 13 martie si pana pe 23:59 CET 19 martie (exceptandu-le pe cele plasate pe Liga I) sunt luate in calcul pentru clasamentul final", mentioneaza organizatorii.

 

formula de calcul

Asadar, vor fi luate in calcul pentru punctaj in clasament toate pariurile castigatoare, cu exceptia celor care se refera la meciuri din campionatul intern de fotbal din Romania (Liga I). Clasamentul poate fi vizualizat oricand online, unde este prezentat si modul de calcul al punctajului.

 

clasament

 Acest concurs se supune termenilor si conditiilor Unibet, iar pentru mai multe detalii va invitam sa accesati aceasta pagina>>>

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close