GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cupa Confederațiilor. Ponturi și predicții la pariuri

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iunie 2017 15:28

COTE MĂRITE PENTRU CUPA CONFEDERAȚIILOR

Cupa Confederațiilor debutează în acest weekend cu primele meciuri din faza grupelor. 8 echipe se lupta într-o competiție găzduită în acest an, în premieră, de Rusia. Competiția începe în forță cu câteva meciuri extrem de interesante. MaxBet.ro vine în ajutorul pariorilor și oferă cote mărite pentru aceste meciuri, mai jos doar câteva dintre acestea:

2 cote marite

Vă oferim câteva sugestii de pariuri pentru meciurile din prima etapă:

3 rus nz

  • Meciul de deschidere, Rusia – Noua Zeelandă are o singură favorită. Echipa gazdă, prezentă în premieră la această competiție va juca la Sankt Petersburg în fața a peste 50.000 de spectatori, contra celei mai slab cotate echipe de la această ediție a Cupei Confederațiilor
  • Pariu de încercat : 1 Pauză – 1 Final - cota fiind una bună: 85 .

4 por mex

  • Campioana Europeană, Portugalia întâlnește duminică Mexicul. Echipa lui Ronaldo are un mare apetit ofensiv, de unde și cele 28 goluri în ultimele 6 partide.
  • Naționala Mexicului nu va fi însă o pradă ușoară. Cuadrado, Carlos Vela, Giovani dos Santos fiind doar câțiva jucători ai naționalei Americane care fac parte din lotul deplasat pentru această întrecere. Anticipăm o partidă spectaculoasă și pronosticăm: ambele echipe marchează și total goluri peste 2.5. 

 5 cam chi

  • Chiar dacă a fost învinsă de România în ultimul amical disputat la începutul acestei săptămâni, Chile este în prezent o forță în fotbalul mondial. Câștigătoarea Copei America, locul 4 în clasamentul FIFA, Chile e mare favorită în meciul cu campioana Africii,
  • Sud-americanii se bazează pe o ofensivă puternică la această competiție-pronostic, Chile câștigă și minim 3 goluri în meci.

 6 aus ger

  • Naționala Germaniei nu este cu prima garnitură la această competiție. Joachim Low, selecționerul Germaniei a decis să le ofere tinerilor o șansă, ter Stegen, Emre Can sau Julian Draxler fiind cei mai cunoscuți jucători din lotul campioanei mondiale.
  • Australia, locul 48 în clasamentul FIFA, îl va avea drept locomotivă pe Tim Cahill, atacantul ajuns la 37 de ani dar cu 48 de goluri în cele 96 de prezențe în tricoul naționalei. Entuziasmul tinereții va învinge experiența bătrâneții, sau cel puțin așa anticipăm noi: Germania învinge la cel puțin 2 goluri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează