GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

De la Hagi și Popescu la Ronaldo și Messi

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 16:28

Di Stefano. Ronaldo. Figo. Laudrup. Hagi. Toți au jucat pentru ambele mari echipe ale Spaniei. Iniesta. Xavi. Puyol. Guardiola. Popescu. Toți au fost căpitani ai Barcelonei după 1990. Cei mai mari fotbaliști pe care i-a dat România au avut roluri importante în El Clasico, după cum se observă în infograficul realizat de Betano.com, operator digital de pariuri sportive și cazino.

Real Madrid – Barcelona, meciul așteptat de toată planeta. Va fi transmis în direct în 182 țări și este așteptată o audiență de peste 650 milioane telespectatori! Primul „Clasic” din La Liga 2017-18 poate fi urmărit și în România, cu streaming live  tot pe Betano, care a pregătit și o ofertă specială pe meci.

Ernesto Valverde a debutat pe banca Barcelonei în Supercupa Spaniei, în august, chiar împotriva Realului. Pe parcursul a două manșe, madrilenii au înscris de 5 ori pentru a-și adjudeca trofeul. Real, care tocmai câștigase și Supercupa Europei în fața lui Manchester United, dădea impresia că e, și în acest sezon, echipa de care nu se poate apropia nimeni. Barca arăta numeroase probleme și nu părea capabilă să treacă peste vara agitată, în care l-au pierdut pe Neymar și au ratat principalele ținte pe piața transferurilor.

N-a fost așa. Catalanii au început campionatul cu 7 victorii consecutive, răzbunându-se pe parcurs și pe Juventus pentru eliminarea de anul trecut din Champions League. Acel 3-0 din septembrie în fața „bătrânei doamne” a convins pe toată lumea ca Barcelona nu a părăsit vreun moment topul european. Madridul, în schimb, a dezamăgit. După două supercupe cucerite în mai puțin de 10 zile, toată lumea se aștepta la un start excelent de Primera. Egaluri cu Levante sau Valencia și o înfrângere cu Betis, toate pe Bernabeu, au pus formația lui Zidane la 7 puncte de marea rivală la finalul etapei cu numărul 5.

Revenirea lui Ronaldo după cartonașul roșu primit în Supercupă s-a produs în septembrie, dar nu cu randamentul așteptat. Balonul de Aur reușea gol după gol în grupele Ligii Campionilor, dar în campionat a punctat doar o dată în primele 8 meciuri. În Catalunia a fost invers. Leo Messi avea deja 12 goluri în 10 meciuri, trăgând echipa după el în fruntea clasamentului. Cine înscrie primul sâmbătă? Messi și Ronaldo au cotă de 4.50!

Pentru Real, tot turul a fost o cursă de urmărire. Dar cum poți prinde din urmă o echipă care nu pierde? Barcelona, după 16 etape, are 13 victorii și 3 egaluri. Fără înfrângere și în Champions League, e singura echipă care se poate lăuda cu un asemenea parcurs atât în țară cât și în Europa. Distanța e acum de 11 puncte. Real o poate micșora la 8 în El Clasico, iar apoi la 5, având și o restanță de jucat. Așadar, poate relansa La Liga. O va face? Ai cote cu marjă 0% la pariurile 1X2. Orice opțiune îți dublează miza!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează