GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

De luni, 14 august, Gazeta Sporturilor iti aduce a douăsprezecea pisicuta din colectie!

Articol de GSP - Publicat marti, 08 august 2017 17:40

Pentru toti iubitorii de pisici de la creatorii Colectiei Catei!

Din 14 august, ai a douasprezecea pisicuta: Lola, din rasa Burmilla. Joaca-te cu ea si descopera în revistă cât de stilata si eleganta este!

Impreuna cu fiecare jucarie ai revista cu detalii despre rasele de pisici, cum trebuie ingrijite și ce le place. Citește impreuna cu copilul tău totul despre blănița, ochii, fața, coada, lăbuțele, greutatea, caracteristicile importante si temperamentul celor mai îndrăgite rase de pisici! Nu rata rubrica Informații ... feline cu multe detalii haioase despre fiecare pisicuță.

Colecția PISICI apare lunea, din 2 în 2 săptămâni la chioșcurile de ziare din toată țara. Jucărie si revistă costă 21,99 lei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează