GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Depuneri și retrageri din contul de pariuri Online, FĂRĂ card bancar!

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2016 11:31

Stanleybet introduce posibilitatea parierii online fără a mai fi nevoie de un card sau cont bancar. Clienții pot depune sau retrage bani din contul lor online direct de la ghișeu, din orice agenție Stanleybet din țară.

Beneficiile sistemului:

- FĂRĂ COMISIOANE!

- FĂRĂ CARD/CONT BANCAR!

- SIMPLU ȘI RAPID!

CUM FUNCȚIONEAZĂ:

  1. Depunere

Trebuie doar să mergi într-o agenție Stanleybet și să îi prezinți operatoarei buletinul și datele de autentificare ale contului tău online. Banii se depun tot la ghișeu. Transferul se face pe loc, iar tu poți plasa în orice moment un pariu online!

  1. Retragere

Oricând poți să retragi banii câștigați în urma parierii online. Mai întâi primești confirmarea de retragere iar noi ne asigurăm că în 24 de ore banii vor fi în agenția din care vrei să-i ridici. Astfel timpul de așteptare este redus față retragerea printr-un cont bancar. Primești în mână până la ultimul leu pentru că îți oferim comision zero!

 

E mai simplu ca niciodată să depui și să retragi bani din contul tău de pariuri online. Fără riscuri, fără bătăi de cap! Nu ai nevoie de card bancar, doar de un cont online pe www.stanleybet.ro .

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează