GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Esti pasionat de rugby? Iata secretele sportivilor pentru a avea aparitii demne de covorul rosu

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 18:02

Pentru un sportiv, indiferent de sportul pe care il practica este importanta imaginea si prestatia acestuia, atat pe teren, in timpul desfasurarii unui meci, cat si in afara acestuia, in viata de zi cu zi sau atunci cand  participa la evenimente.

Iata cum fac fata cu succes jucatorii echipei de rugby ai Romaniei la evenimente.

Performantele acestor jucatori i-au ridicat la un nivel mult mai inalt, atat in ceea ce priveste atitudinea, comportamentul si dorinta de a iesi invingatori, cat si in ceea ce priveste imaginea pe care o prezinta in fata societatii si, mai ales, in fata lumii mondene. Din aceste motive, aspectul fizic si vestimentatia conteaza extrem de mult. Din fericire, principalul sponsor al echipei de rugby a Romaniei este magazinul online de imbracaminte pentru barbati, BMAN, care se ocupa de tinutele de gala ale jucatorilor. Mai mult decat atat, daca si tu vrei sa te inspiri din tinutele preferatilor tai, pe site vei gasi o gama variata de costume pentru barbati, din care sa iti poti alege modelul preferat, care se potriveste cel mai bine conformatiei corpului si stilului tau.

Nu uita ca o tinuta eleganta nu este completa fara accesoriile potrivite, de la pantofi, pana la celelalte obiecte ce dau un aspect inedit si confera imaginea unui barbat modern. Descopera si tu noua colectie de pantofi de barbati, potriviti unui eveniment monden din timpul noptii, ideali pentru tinutele de petrecere sau chiar pentru cele office, de zi cu zi.

 

poza2bman m

Descopera de ce sunt importantante eleganta si  mentinerea unei etichete sub lupa reflectoarelor

 

Un barbat, indiferent ca se afla sau nu pe copertile tabloidelor sau in atentia paparazzilor, ar trebui sa fie caracterizat printr-o aparitie eleganta din toate punctele de vedere, cu atat mai mult aceste persoane publice, destul de semnificative in lumea mondena pentru numeroasele reprezentatii de succes de care au dat dovada, aducand inca o data Romania in atentia tuturor. Iata cateva motive pentru care un sportiv ce are o cariera prospera nu ar trebui sa neglijeze aparitiile tv:

  • Pentru fiecare persoana care a avut onoarea de a fi cunoscut pentru faptul ca a adus o victorie in numele tarii sau echipei din care face este un motiv in plus de a iti dori sa se bucure de o imagine ireprosabila din orice punct de vedere, de o apartitie cat mai aproape de notiunea de perfectiune;
  • Mai mult decat atat, un sportiv este privit ca o persoana iconica, demna de admirat si de urmat, in special de tinerii la inceput de drum care isi doresc o cariera pe masura idolului lor;
  • In societatea actuala, in care se pune foarte mare accent pe aspectul fizic si pe latura vestimentara, este destul de greu sa nu iti doresti sa ai o imagine impecabila;
  • De cele mai multe ori, sportivii, indiferent de sportul pe care il practica, au o personalitate si un caracter construite in asa masura incat sa fie transparenti, obiectivi, sa joace fair play, atat pe teren, cat si in viata de zi cu zi. Din acest motiv, isi doresc ca performantele lor sa nu fie umbrite de alte aspecte din viata privata sau publica, afisand o imagine cat mai curata si transparenta.

 

Acestea sunt secretele din punct de vedere al aparitiilor televizate sau in presa de consum ale jucatorilor echipei de rugby a Romaniei. Care este parerea ta despre imaginea pe care o afiseaza un sportiv?

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează