Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2015 21:44

În spatele oricărei echipe de fotbal stau de fiecare dată suporterii ei, iar Bergenbier recunoaște acest lucru.

Suporterii sunt cei care trăiesc intens fiecare minut al partidei, sunt cei care strigă de fericire sau îngenunchează de tristețe. Părerile lor trebuie să fie auzite. Iar Bergenbier le-a dat, în sfârșit, o voce.

Astfel, pe site-ul www.bergenbier.ro/voceasuporterilor , fiecare suporter român poate să scrie care crede că va fi scorul la următoarele meciuri ale naţionalei, cum ar alege el primul 11 sau ce jucător a excelat în seara meciului.

Fanii români au votat primul 11 şi cele mai dorite scoruri şi la meciul din această seară cu Ungaria. Suporterii Bergenbier ai României nu au fost de acord cu Anghel Iordănescu atunci cînd au ales echipa de start, alegînd o formaţie plină de oameni ofensivi.

Echipa fanilor pe Vocea Suporterilor Bergenbier: Tătăruşanu - Chipciu, Papp, Chiricheş, Raţ - Sînmărtean, Maxim - Popa, Budescu, Torje - Keşeru 

În ceea ce priveşte scorul final, fanii au optat pentru Ungaria - România 1-2 (27%), iar celelalte scoruri preferate de fani au fost Ungaria - România 0-2 (13%) şi Ungaria - România 1-3 (12%).

Rezultatele voturilor vor ajunge public după fiecare meci sub forma unor statistici naționale - cum văd românii meciul, care este părerea „antrenorului din tribune”.

De-a lungul timpului, Bergenbier a fost mereu aproape de suporterii fotbalului românesc, implicându-se activ în dezvoltarea pasiunii lor. De data aceasta, a dus totul la un nou nivel oferindu-le posibilitatea să își exprime părerea în fața unei țări întregi.

De asemenea, Bergenbier îi așteaptă în continuare pe toți suporterii români pe site, pentru a vota cel mai bun jucător al partidei de aseară (Ungaria – România), pentru a vedea rezultatele detaliale ale statisticilor și pe viitor pentru a alege primul 11 și scorul pentru următoarele meciuri ale României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”