GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Flow Velociti Wind - cel mai rapid pantof de alergare produs de Under Armour până acum

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2021 16:27 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 22:57

Pantoful UA Flow Velociti Wind a fost testat peste 17.000 de km și reprezintă un nou capitol al inovației pentru alergare datorită designului spectaculos și a sistemului de amortizare realizat dintr-o singură bucată care elimină talpa exterioară din cauciuc. 

Care este senzația dată de pantoful Flow Velociti Wind? Senzația pe care o ai când ai putea continua să alergi încă mulți kilometri. Sentimentul că vrei să continui încă un kilometru - pentru că te simți atât de bine. Senzația de ușurință, viteză fără efort. Senzația vântului din spatele tău. Fiecare alergător caută această stare.

Under Armour este inspirat de sportivii noștri de elită și urmărește în permanență cele mai inovatoare soluții pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească performanțele. Într-un sport în care fiecare secundă contează, echipa Under Armour a căutat să creeze un pantof ușor, care să ofere susținere și să fie performant pentru alergătorii de elită, în antrenamentele lor cele mai impozante. Echipa s-a concentrat pe o idee simplă: cum putem crea un pantof construit pentru viteză și spargerea barierelor? Ar putea elimina cea mai grea parte a pantofului - talpa exterioară, fără a sacrifica durabilitatea sau tracțiunea?

După trei ani, peste 17 etape de testare a materiilor prime, 9 runde de testare biomecanică, 15 runde de testare a pantofilor și peste 17.000 de kilometri de testare la uzură - au făcut-o. Vă prezentăm noua talpă mediană UA Flow.

UA Flow este un amestec de spumă rezistentă, care elimină talpa din cauciuc, permițând Under Armour să creeze un pantof de alergare inovator, cu tracțiune ridicată, un model unic pe piață în prezent. UA Flow debutează în categoria de alergare cu UA Flow Velociti Wind, un pantof pentru alergare de înaltă performanță.

UA Flow Velociti Wind a fost proiectat și realizat pentru a oferi o mare capacitate de reacție și returnare a energiei, o tracțiune perfectă, astfel încât să puteți rula cu încredere. Suprafața superioară revoluționară UA Warp se adaptează perfect la forma anatomică a piciorului pentru a debloca performanța. UA Flow Velociti Wind este proiectat pentru viteză pe distanțe mai mari.

Flow Velociti Wind - cel mai rapid pantof de alergare produs de Under Armour până acum

CREAT SPECIAL PENTRU A-I AJUTA PE ALERGĂTORI SĂ-ȘI ATINGĂ OBIECTIVELE 

UA Flow este produsul echipei noastre cercetare din Portland, Oregon, care a colaborat cu unele dintre cele mai bune companii producătoare de materiale pentru a dezvolta un concept complet nou de încălțăminte. Soluția: au gândit neconvențional eliminând complet talpa tradițională din cauciuc, oferind totodată confort, flexibilitate și tracțiune la fiecare pas.

Talpa UA Flow a fost dezvoltată de Under Armour în parteneriat Dow și a inclus grupuri de inovare, design de produs, biomecanică, sportive. Peste 130 de sportivi de elită au parcurs peste 17.000 de kilometri în timpul fazei de testare a uzurii produselor din procesul de dezvoltare UA Flow.

CE ESTE UA FLOW?

UA Flow revoluționează designul unui pantof tradițional de alergare prin eliminarea completă a tălpii de cauciuc, reducând greutatea cu până la 85 grame față de pantof de alergare tradițional. UA Flow este cea mai ușoară talpă mediană din gama actuală de alergare a UA, oferind o greutate scăzută, amortizare de neegalat și rezistență. Spuma oferă o aderență foarte bună, deci nu sunt necesare suprapunerile tradiționale voluminoase din trecut.

Tehnologia UA Flow debutează în categoria de alergare cu UA Flow Velociti Wind, un pantof de alergare ușor, de performanță, conceput pentru alergătorii care caută o platformă neutră, rapidă. Cu o greutate de doar 241 grame (pentru mărimea 42 la bărbati), acest pantof este o soluție pentru alergătorii care caută viteză și suport în antrenamentele de tempo, alergări lungi cu ritm rapid și curse lungi pe șosea.

UN PANTOF PROIECTAT PENTRU A OBȚINE CELE MAI BUNE REZULTATE

UA Warp este o parte superioară revoluționară care se mulează perfect pe forma anatomică a piciorului pentru a debloca performanța. Dispune de benzi de susținere care acționează ca niște centuri de siguranță pentru picior și sunt plasate de biomecaniștii noștri în zonele esențiale pentru un alergător. 

Partea superioară UA Warp se deplasează simultan cu piciorul, sprijinindu-l în fiecare etapă pentru a ajuta la îmbunătățirea performanțelor. UA Warp fixează perfect piciorul fără a vă împiedica mișcarea naturală a piciorului.

UA Flow Velociti Wind ajută alergătorii să adere mai bine la suprafață și să alerge cu încredere, cu o tracțiune de neegalat. Talpa fără cauciuc Flow este rezistentă la abraziune și oferă o tracțiune mai mare decât compușii tradiționali, indiferent de suprafața de alergare.

FIȘA TEHNICĂ:

Greutate: masura 42 pentru bărbați – 241 grame

Îmălțime zonă calcâi: 26mm

Înălțime zonă frontală: 18mm

Offset: 8mm

Pantoful va fi disponibil în România, începând cu data de 15 martie, în magazinele Under Armour din București, Brașov, Cluj Napoca și online pe www.kvantumsport.com.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close