GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Fotbal amator

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 11:46

Ca in fiecare an, selectionata de fotbal amator a Romaniei, avand in componenta membri din campionatele FcPlayer a facut o deplasare exotica. Dupa meciurile disputate cu echipe de amatori din Canada (7-2), Cuba (5-4), Brazilia (2-3), Filipine (3-1) si Jamaica (2-1) a venit randul Vietnamului sa opuna rezistenta reprezentativei noastre.

Partida s-a desfasurat la Ho Chi Minh si a fost castigata de echipa din Romania cu scorul de 8-0 (2-0). Golurile au fost marcate de Mihnea Spataru (5), Viorel Bacanu, Cosmin Doroftei si Octavian Marin.

Meciul s-a desfasurat pe terenul Tao Đàn.

Selectionata romana a deplasat in Vietnam un lot format din 26 de membri. Conform traditiei, in afara jocului cu echipa care a reprezentat tara gazda, componentii lotului s-au impartit pe trei grupe de varsta si au organizat un turneu intre echipele astfel formate. La fel ca si in anii precedenti, echipa seniorilor (jucatori de peste 40 ani) a iesit invingatoare.

Obiectivul acestor excursii este acela de a demonstra ca se poate juca fotbal in orice colt al lumii intr-un mod profesionist.

Pasiunea pentru fotbal demonstrata in timp de catre membrii FcPlayer - primul club s-a infiintat in 2003 - a facut posibila organizarea acestui tip de vacante fotbalistice care reuneste oameni din diferite domenii de activitate dornici sa cunoasca lumea, sa se cunoasca intre ei si sa joace fotbal.

Atmosfera de buna dispozitie este dominanta intr-un astfel de grup. Cu acordul si sprijunul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, lotului Romaniei i s-a organizat o primire surpriza cu sampanie la Otopeni de catre vedeta de televiziune Roxana Ionescu (Mama Natura).

Planurile de viitor ale selectionatei Romania FcPlayer sunt legate la acest moment de potentiale deplasari in Madagascar si Argentina. FcPlayer reprezinta o licenta de organizare a fotbalului amator.

Principiul dupa care se desfasoara meciurile de fotbal este foarte simplu. Fiecare club organizeaza meciuri intre membrii sai cu frecventa saptamanala. Rezultatele acestor meciuri se inregistreaza pe site-ul www.FcPlayer.com. Competitia intre participanti este intretinuta de faptul ca fiecare jucator al clubului va inregistra in mod individual in propriul palmares rezultatul fiecarui meci. Cum echipele se vor schimba de la etapa la etapa in functie de regulamentul FcPlayer, jucatorii se intrec intre ei intr-un clasament care tine cont de rezultatele individuale ale fiecaruia.

Astfel, la sfarsitul unui an competitional, fotbalistul care a acumulat cele mai multe victorii este desemnat campion.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează