GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Liga Campionilor: cotele la pariuri si ponturi de la experti

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 15:53

Meciurile Dortmund - Monaco si Juventus - Barcelona sunt cele care deschid sferturile de finala ale UEFA Champions League. Ca de obicei, inainte de partidele importante din lumea fotbalului, Ilie Dumitrescu, Ambasador Unibet, ofera ponturi bune pentru pasionatii de pariuri online.

"Dortmund porneste ca favorita in disputa cu Monaco, in primul rand datorita fortei pe care a aratat-o pe teren propriu. Borussia are 3 succese si un egal in acest sezon al Ligii Campionilor si a inregistrat numai victorii in ultimele 4 meciuri jucate acasa, in sferturile competitiei. De cealalta parte, Monaco a aratat ca nu se simte prea bine in Germania, unde a pierdut categoric in grupe, 0-3 cu Leverkusen", spune fostul star al Nationalei Romaniei, mizand astfel pe un pariu cu sanse mari de reusita: Dortmund castiga meciul desfasurat pe teren propriu, cota 1,70 la Unibet.

dortmund castiga

 

Un alt pronostic al lui Ilie Dumitrescu este ca ambele echipe vor marca: cota 1,48: "Football champagne - asa a fost prezentarea facuta de UEFA meciului Dortmund - Monaco, imediat dupa tragerea la sorti. Cele doua echipe sunt generoase pe faza ofernsiva, unde au jucatori de clasa: Aubameyang, Dembele, Falcao si Mbappe. In acest sezon al Ligii Campionilor, Dortmund are o medie de 4 goluri pe meci jucat acasa, in timp ce Monaco a inscris de fiecare data in deplasare. Cu un asemenea istoric, un pariu ambele marcheaza este de jucat.

dortmund monaco ambele d gol

 

In ceea ce priveste meciul din Italia dintre Juventus si Barcelona, este remarcata reeditarea finalei Ligii Campionilor din urma cu doi ani, castigata de catalani cu 3-1. "Italienii au posibilitatea sa-si ia revansa, mai ales ca joaca acasa, unde sunt redutabili: au ajuns la 21 de meciuri fara infrangere in cupele europene, iar in acest moment sunt in forma buna. In plus, strategul Massimiliano Allegri a vazut recent ca Barca nu este invincibila si va pregati o tactica adecvata, ca sa nu piarda primul meci, deosebit de important pentru soarta calificarii", spune Ilie Dumitrescu, sugerand pariul pe faptul ca Juventus nu va pierde - cota 1,46 - varianta ce acopera atat victorie a gazdelor, cat si scor egal.

juventus nu pierde

 

"Juventus - Barcelona ar putea fi un meci destul de tacticizat, fara prea multe goluri. Italienii isi vor asuma putine riscuri, in timp ce Barca va fi si ea ceva mai prudenta, dupa episodul de la Paris. In acest sezon al Ligii Campionilor, Juventus are o medie de un gol marcat pe meci acasa, in timp ce Barca abia a trecut de un gol reusit pe meci, in deplasare", incheie Expertul casei de pariuri online Unibet. Pariu recomandat: sub 2,5 goluri marcate in meci - cota 1,77.

 juve barca sub

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează