GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Liverpool sau Manchester City? Ponturi pentru etapa de Premier League

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 12:06

In prim-plan in etapa din acest week-end in Premier League este meciul dintre Liverpool si Manchester City, programat duminica pe stadionul Anfield. Este un meci al orgoliilor inainte de orice, iar Manchester City poate profita de forma sa excelenta din acest sezon pentru a schimba istoria: daca va castiga, ar fi prima data in peste 80 de ani cand reuseste sa obtina victorii tur - retur intr-un sezon de Premier League in fata celor de la Liverpool. In toamna, "cetatenii" si-au zdrobit adversarii cu un scor incredibil: 5-0.

Locul 4 in campionat, Liverpool are cu 18 puncte mai putin decat liderul Manchester City, ce s-a distantat la 15 puncte de locul 2 (Manchester United) si are sanse enorme de a castiga trofeul la finalul sezonului. Liverpool este neinvinsa in ultimele 14 meciuri de Premier League jucate acasa impotriva celor de la Manchester City. Mai mult decat atat, are patru victorii consecutive in precedentele patru jocuri. Liverpool are avantaj si in statisticile istorice: 18 meciuri castigate, fata de doar 8 in dreptul celor de la City.

 

liverpool city ambele marcheaza

 

Cei ce cred intr-un nou asalt al echipei din Manchester pot profita de cota de 2,23 disponibila pe platforma agentiei de pariuri online Unibet. Liverpool este un adversar puternic si are de partea sa atat publicul, cat si... nevoia mai mare de puncte, in lupta pentru podium (pentru oaspeti, deja nu mai este o miza). Cota pentru meci castigat de gazde: 3,20. O alta cota interesanta este cea din dreptul optiunii "marcheaza ambele echipe" - 1,40 - caci cu siguranta va fi o partida intens disputata la ambele porti 

Merita atentie si partida Tottenham Hotspur - Everton, din aceeasi etapa de Premier League. Se intalnesc doua echipe destul de apropiate in clasament (locul 5 si respectiv locul 9), insa gazdele sunt clar favorite la pariuri online. Cota lor pentru victorie - 1,23, fata de... 13,50 in cazul oaspetilor! Cei de la Tottenham Hotspur sunt neinvinsi in ultimele 10 meciuri din campionatul Angliei jucate contra lui Everton, echipa care a acumulat in acest sezon doar 8 puncte in meciurile din deplasare!

 

tottenham everton peste 25 goluri

 

Totusi, aflata in mare nevoie de puncte, Everton ar putea provoca surpriza - o idee pentru cei dornici de adrenalina si risc maxime, pentru un pariu "contra curentului". Cei ce merg mai degraba pe trend pot alege pariul pe mai mult de 2,5 goluri marcate de Tottenham Hotspur - cota 2,20.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează