GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

NOU RECORD NAȚIONAL! S-A CÂȘTIGAT PRIMUL SUPERMILION!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 13:33

Cu 173 Lei pariați, R.M. alias "Mister X" a dat lovitura carierei! Jucătorul a câștigat la Superbet peste 1 MILION DE RON! Da! Un premiu uriaș, de peste 10 MILIARDE Lei vechi! 

Pare un pariu unic, pe care îl pui o dată în viață. Secretul stă nu doar în noroc ci mai ales în perseverență (R.M. pariază din 1997) și informație (el urmărește rezultatele și statisticile din campionatele pe care pariază). https://www.superbet.ro/pariuri-sportive

R.M. a ajuns să câștige Supermilionul cumulând profitul de pe 11 bilete, dintre care se remarcă unul cu o cotă uluitoare: 483.693,40. Pe un alt bilet, a avut cotă 93.909,43 iar pe un al treilea dintre cele 11 bilete, numai Bonusul a totalizat 63.995,04 RON. Câștigul maxim posibil la Superbet,150.000 RON s-a regăsit pe 5 bilete.

Jucătorul a ales un singur tip de pariu: egalitate la pauză sau la final (PsF X) în 19 partide. Toate meciurile s-au jucat Sâmbătă 15 Aprilie în intervalul orar 15:00 - 21:00 pe 2 continente, în 12 țări și 13 competiții! Cele mai productive 360 de minute din cariera pariorului specializat în câștiguri aduse de rezultatele de egalitate (X). 

Dar povestea acestui câștig record național nu se încheie aici. "Când începe meciul, eu sunt câștigător" ne-a declarat R.M. alias Mister X, jucătorul care preferă pariurile pe rezultate de egalitate. Vom reveni cu un interviu realizat cu marele câștigător al primului Supermilion. Urmăriți în continuare povestea acestui câștig record.

Jucați în fiecare zi la Superbet! Următorul Supermilion poate fi câștigat de către voi! https://www.superbet.ro/inregistrare

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează