GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Pariuri sportive la Roland Garros pe 888 Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2017 17:54

French Open sau turneul cunoscut românilor și sub numele de Roland Garros este cel mai așteptat eveniment de tenis al anului. Datorită numeroaselor meciuri de calificare, urmate de meciurile absolut fascinante din cadrul turneului, Roland Garros a devenit unul dintre acele evenimente sportive pe care orice parior nu trebuie să-l rateze. Tenisul nu a fost dintotdeauna foarte popular în România, însă odată cu ascensiunea Simonei Halep în topul WTA pur și simplu acesta a devenit al doilea sport național. Meciurile Simonei, în comparație cu meciurile naționalei de fotbal care ne-au lăsat un gust amar au făcut ca majoritatea dintre noi să migreze spre acest sport, astfel, tenisul a devenit în ultimii ani un fenomen intens mediatizat și extrem de popular și în rândul pariorilor.

888 Sport oferă iubitorilor de tenis șansa de a putea paria pe evenimentele French Open – Roland Garros, pariorii având opțiunea de a alege dintr-o multitudine de tipuri de pariuri pe care le pot face pe acest eveniment sportiv. Puteți paria atât pe meciurile de simplu cât și pe meciurile de dublu, dublu feminin sau dublu mixt, pentru că 888 acoperă absolut toate evenimentele din cadrul turneului.

Știai că jucători foarte cunoscuți ca Venus Williams, Jimmy Connors, John McEnroe și Pete Sampras nu au câștigat niciodată turneul de la Roland Garros? Ei bine, la 888 poți paria nu numai pe câștigătorii meciurilor ci și pe câștigătorul turneului! Accesează secțiunea French Open Outrights și pariezi pe câștigătorul Roland Garros. Ce poate fi mai simplu decât atât?

Iar dacă nu ești fan al tenisului poți paria și pe alte sporturi la 888. Pe lângă tenis, la 888 sport poți paria pe sporturi precum baschet, volei, handbal, darts, rugby, snooker și chiar pe echipele favorite de jocuri video e-sports.

Atunci când jucați la pariuri sportive trebuie să știți că jucând online aveți mai multe avantaje. Pe lângă faptul că puteți avea acces la o serie de statistici pe baza cărora să puteți face pariuri în cunoștință de cauză, aveți posibilitatea și de a paria live în timpul desfășurării meciurilor.

De aceea când pariați pe jucătorii de tenis preferați ca Rafael Nadal, Dominic Thiem, Milos Raonic, Novak Djokovic, Elina Svitolina, Karolina Pliskova sau Simona Halep trebuie să alegeți o agenție de pariuri sportive online care să vă poată oferi pe lângă cele mai bune cote și cele mai bune promoții, și opțiuni de pariere live sau cu cash out.

Anul acesta pe lângă French Open se vor mai desfășura și alte turnee de mare șlem, în luna Iulie fiind programat turneul de la Wimbledon urmat la sfârșitul lui August de US Open. Pe lângă aceste turnee la care participarea jucătorilor de top este aproape obligatorie se vor desfășura zeci de turnee ATP și Challenger la care suntem sigur că vă veți uita cu mare interes. Multe dintre aceste evenimente le veți regăsi și în oferta de pariuri 888 sport, tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul 888 și să studiați oferta de pariuri sportive.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează