GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Portugalia - Franța: Cine câștigă reeditarea finalei din 2016? Cotă mărită la 50 pentru ca ambele echipe să marcheze

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 10:00 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 10:00

Portugalia - Franța se joacă azi, de la 22:00, într-o nouă „finală” din „Grupa Morții” de la EURO 2020. Francezii sunt matematic calificați în optimi, în timp ce naționala lui CR7 are nevoie de cel puțin un punct pentru a merge mai departe la acest turneu final.

După cinci ani, Portugalia și Franța se întâlnesc într-o nouă partidă de la Campionatul European. În 2016, portughezii dădeau lovitura și câștigau EURO în fața Franței, chiar la ea acasă, după un gol înscris în prelungiri. Acum, cele două naționale se întâlnesc într-o „finală” din grupă, un meci decisiv în special pentru Portugalia.

Cu patru puncte strânse în două jocuri, Franța și-a asigurat deja prezența în optimi. Totuși, „cocoșii” vor să termine grupa pe primul loc pentru a evita un duel cu Anglia, pe Wembley, așa că vor toate punctele în meciul de azi. Dincolo, Portugalia vine după dușul rece cu Germania, scor 2-4, și are nevoie de cel puțin o remiză pentru a se califica. Desigur, ținând cont că merg mai departe și cele mai bune patru formații clasate pe poziția a 3-a, portughezii pot ajunge în optimi și în cazul unui eșec, lucru pe care îl vor cunoaște la startul partidei, asta pentru că meciurile din Grupa E se vor disputa de la ora 19:00. Pariorii pot profita dacă în partida Portugalia - Franța vor marca ambele echipe, un bookmaker important oferind cota 50 pentru goluri în ambele porți (detalii AICI)!

  • Ultimele trei meciuri oficiale dintre cele două echipe au adus puține goluri (1-0, 0-0, 0-1);
  • Franța și Portugalia s-au întâlnit ultima dată în 2020, în Liga Națiunilor (0-0, în Franța / 1-0 pentru francezi în Portugalia);
  • Ousmane Dembele s-a accidentat și nu va mai juca la acest European;
  • Joao Felix, fără minut la EURO 2020, e în continuare incert și sunt șanse mici să evolueze azi.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Portugalia - Franța a fost mărită la 50, în loc de 1,90. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close