GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

PremiumContact 6 obține ratingul “recomandat” de la auto motor und sport

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2018 15:56

Hanovra, 1 martie 2018. La testul pentru anvelope de vară din ultimul său număr (Nr. 6/18), auto motor und sport a testat unsprezece anvelope 225/45 R 17. Anvelopele PremiumContact 6 de la Continental au fost clasificate cu ratingul „recomandat“. După efectuarea testelor, experții au apreciat adaptarea anvelopei la schimbarea direcției pe drumuri umede, precizia bună și aderența puternică la viraje. Printre elementele apreciate s-au numărat și „cei mai buni timpi pe cursă“ și „echilibrul foarte bun“.

  • Anvelopele de vară de la Continental pe podim la testele auto motor und sport
  • Revista a testat unsprezece modele de anvelope de vară 225/45 R17
  • Anvelopele Continental oferă „un răspuns pozitiv la schimbarea direcției pe drumuri umede, o bună precizie și o aderență puternică la viraje pe drumuri uscate“

Dimensiunea testată, 225/45 R 17, este una dintre cele mai utilizate pentru modele din clasa compactă. Poate fi folosită la diverse autoturisme - de la Audi A3, la BMW 1 și seria 2, Mini Clubman, Peugeot 308 și Volkswagen Golf. În acest caz, vehiculul de test a fost un Audi A3. 

Cu noul tip de anvelope, PremiumContact 6, lansat anul trecut, Continental completează cu succes diferențele dintre o anvelopă pentru berline, cu confort ridicat în timpul deplasărilor, și o anvelopă pentru modelele sport. Acest tip de anvelopă oferă într-un singur produs asigurarea calității călătoriei, răspuns precis la schimbarea direcției, siguranță maximă și caracteristici ecologice. Tipul PremiumContact 6 este produs în aproximativ 120 de dimensiuni, pentru jante de la 16 la 21 inch, potrivite pentru autoturisme și SUV-uri. Gama actuală acoperă anvelope cu lățimi între 205 și 325 mm, cu un raport între 65% și 30% și este autorizată pentru viteze între 210 km/h și 300 km/h.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează