GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Real Madrid - Barcelona » Cel mai important El Clasico din ultimii ani! Cotă mărită la 100 pentru victoria lui Real și la 70 pentru succesul Barcelonei

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 11:30 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 12:00

Real Madrid și Barcelona se întâlnesc azi, de la 22:00, în cel mai important El Clasico din ultimele sezoane. Confruntarea de la Madrid se joacă într-un moment esențial pentru lupta la titlu. Real are 63 de puncte, Barca are 65, în timp ce Atletico conduce ierarhia cu 66 de puncte, cu nouă runde înainte de final.

Real Madrid vine după 12 meciuri fără înfrângere (10 victorii și 2 remize) și abordează duelul cu Barcelona cu un moral excelent, în special după victoria categorică obținută în fața lui Liverpool, în prima manșă din sferturile Ligii Campionilor, scor 3-1. În plus, trupa lui Zidane are și avantajul ultimelor dueluri directe cu Barcelona. „Galacticii” au câștigat ultimele două partide contra Barcelonei: 2-0 la Madrid și 3-1 pe Camp Nou. Pariorii pot profita dacă Real Madrid obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 100 pentru un succes (detalii AICI)!

Eliminată prematur din Liga Campionilor (1-4 și 1-1 cu PSG), Barcelona se concentrează 100% pe campionat. Gruparea pregătită de Ronald Koeman n-a mai pierdut în La Liga de la începutul lunii decembrie 2020, iar în toată această perioadă a adunat 15 victorii și patru rezultate de egalitate. Barcelona n-a mai câștigat pe terenul Realului din 2019, când se impunea cu 1-0, gol marcat de Ivan Rakitici. Pariorii pot profita dacă Barcelona obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 70 pentru un succes (detalii AICI)!

  • 68 de goluri a marcat Barcelona în acest sezon - cel mai bun atac din La Liga;
  • 23 de goluri a încasat Real Madrid - a treia cea mai bună apărare din Spania;
  • Sergio Ramos, Dani Carvajal, Eden Hazard și Raphael Varane vor absenta de la Real;
  • Coutinho și Ansu Fati sunt accidentații Barcelonei.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Real Madrid a fost mărită la 100, în loc de 2,88. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 500 de lei! De asemenea, și cota Barcelonei a fost mărită la 70, în loc de 2,35. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 350 lei. VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează