GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Richard Clayderman prețuieste Femeia printr-un concert de proporții programat în 2018

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 13:19

După succesul fulminant repurtat de numeroase ori și respectând promisiunea făcută publicului în timpul concertului sold-out din urmă cu 2 zile, Richard Clayderman, cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor, revine, la cererea publicului, cu un nou concert grandios pe scena Sălii Palatului pe 8 martie 2018.

Richard Clayderman va pune la cale un show maiestuos, încărcat de romantism, așa cum ne-a obișnuit, în care va îmbina acordurile emoționante ale pianului sau cu sonoritățile orchestrei simfonice.

Pe 8 martie anul viitor, marele pianist, susținut de partenerii noștri de la Fundația Prețuieste Viața, ne dă întâlnire la Sala Palatului pentru a celebra împreună Femeia în toată splendoarea sa și pentru a răspândi împreuna un mesaj sincer de dragoste și bunătate.

“Prince of Romance”, așa cum mai este cunoscut Richard Clayderman, transformă fiecare notă muzicală într-o emoție și reușeste să exprime prin, fiecare atingere de clape, tandrețea și candoarea sentimentului de iubire, într-o manieră mai puternică decât orice succesiune de cuvinte.

Richard Clayderman a fost denumit de Cartea Recordurilor drept “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor” grație carierei sale impresionante ce cuprinde peste 1300 de piese înregistrate și 150 de milioane de albume vândute în întreaga lume. El a fost distins cu 267 de discuri de aur și 70 de discuri de platină până în acest moment. 

Biletele pentru concertul lui Richard Clayderman se pot achiziționa la diferite categorii de pret, în funcție de apropierea față de scenă, după cum urmează:

 

Categoria VIP – 357 RON

Categoria I – 257 RON

Categoria a II-a – 207 RON

Categoria a III-a – 147 RON

Categoria a IV-a – 99 RON

 

Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta,  benzinariile OMV,  librăriile Humanitas și Carturesti și online pe www.eventim.ro.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close