GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Roca România te trimite la Barcelona: poți câștiga un city break pentru doi în orașul spaniol și două bilete la un meci al echipei de fotbal FC Barcelona

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2018 16:21

Roca, lider mondial în industria obiectelor sanitare și a mobilierului de baie, fondată în urmă cu 101 ani în apropierea orașului Barcelona, îți dă ocazia să cunoști cultura locurilor în care s-a născut compania.

Începând cu data de 25 aprilie, Roca lansează un concurs online care a devenit, deja, o tradiție anuală: „Roca te trimite la Barcelona”. Răspunzând corect la numai patru întrebări simple pe site-ul Roca, participanții pot intra în selecția finală pentru Marele Premiu: un city break pentru două persoane în însorita Barcelona și două bilete la un meci al celebrei echipe de fotbal FC Barcelona, în perioada 1-31 octombrie 2018. Alte 50 de premii - 3 baterii de lavoar Atlas care folosesc tehnologia inovatoare "Cold Start" (o tehnologie care garantează economie de apă și energie), 7 seturi de duș Sensum și 40 de tricouri își caută, de asemenea, câștigătorii.

Concursul se desfășoară în perioada 25.04.2018 - 24.05.2018 (23:59), iar numele câștigătorilor vor fi extrase în prezența unui notar pe 6 iunie și comunicate pe website pe data de 8 iunie 2018.

Călătoria pentru două persoane la Barcelona include bilete de avion, 3 nopți de cazare la un hotel de patru stele, în cameră dublă cu mic-dejun inclus, transport de la hotel la aeroport și asigurare de călătorie. Citybreak-ul care oferă câștigătorilor șansa de a urmări pe stadion un meci al echipei FC Barcelona va avea loc în perioada 1-31 octombrie 2018, în funcție de calendarul La Primera Division.

Barcelona, capitala Cataloniei, este un oraș dinamic, cosmopolit, unde se intersectează culturi diferite. Vizitatorii sunt atrași de siturile UNESCO de aici - Sagrada Familia, Parcul Guell sau Casa Mila - și se pot opri să se bucure de deliciile culinare pentru care Spania este, deja, celebră: de la explozia de culoare din piața La Bocqueria, până la surprinzătoarele și gustoasele tapas, care se găsesc la tot pasul.

Mai mult, cu ocazia acestei călătorii, câștigătorii marelui premiu au și ocazia de a intra în “templul” fotbalului spaniol - Camp Nou, pentru că se vor bucura și de cele două bilete la un meci al echipei FC Barcelona, oferite ca premiu de Roca.

Puteți intra în competiție aici, iar Regulamentul competiției poate fi găsit aici.

                                                         ***

Roca este o companie dedicată proiectării, producției și comercializării de obiecte sanitare,  mobilier de baie, gresie și faianță din ceramică ce pot fi utilizate în arhitectură, construcții și în designul de interior. Originile companiei datează din 1917, când familia Roca a început construcția primei fabrici din Gavà (Barcelona). La 100 de ani de la întemeiere, compania are 22.600 de angajaţi și 78 de fabrici, fiind prezentă în peste 170 de țări de pe cinci continente.

www.roca.com

www.ro.roca.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează