GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Sâmbăta derby-urilor: Real – Atletico și Juventus – Napoli!

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 16:58

Derby-ul Madridului și cel mai tare meci al anului din Italia sunt cele mai evenimente într-o sâmbătă plină de meciuri tari! Ambele partide beneficiază de cote cu marjă 0% și de streaming live pe Betano!

 

Juventus – Napoli, la ora 17:00!

De la Platini și Maradona la Ronaldo și Insigne. Rivalitatea dintre nordul și sudul Italiei a explodat în fotbal în anii 80 și a revenit în centrul atenției în ultimele sezoane, odată cu întoarcerea lui Napoli în topul Italiei. Hegemonia lui Juventus a fost aproape de final anul trecut, când torinezii s-au bătut cu Napoli la titlu până în ultimele etape ale campionatului. „Bătrâna Doamnă” a avut câștig de cauză, asigurându-și al șaptelea Scudetto consecutiv, iar în această ediția a Serie A se pare că lupta va fi, din nou, între ele. Cu cel mai bun fotbalist al lumii în echipă, Juventus e lider, cu victorii pe linie în Italia, în timp ce Napoli este la 3 puncte în spate. Sicilienii, conduși acum de unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii – Carlo Ancelotti – vor să repete rezultatul din primăvară, când au învins cu 1-0 la Torino.

 

Real – Atletico, ora 21:45!

El Derbi Madrileno a devenit o confruntare obișnuită pe plan european, jucând de 7 ori între ele începând cu 2014 fie în Champions League, fie în Supercupa Europei. Cea mai recentă întâlnire a dat startul sezonului, în Supercupă, și a fost câștigată de „Rojiblancos” după reprizele de prelungiri. Atletico și-a păstrat vedetele și a făcut transferuri importante într-o vară în care de la Real au plecat Zidane și Ronaldo. Simeone vrea un nou titlu, iar acum pare cea mai bună oportunitate, când Real și Barcelona sunt în pragul reconstrucțiilor. Diferența dintre ele în campionat e de 2 puncte în defavoarea lui Atletico, dar poate fi refăcută chiar în weekend. Real a avut un meci de coșmar înaintea derby-ului, la Sevilla, unde a pierdut u 3-0.

 

AS Roma – Lazio sau Chelsea – Liverpool sunt alte derby-uri care se joacă sâmbătă. Pe Betano, cele mai importante partide au peste 300 de tipuri de pariuri și streaming live!

Playtech: Florin Busuioc, UMILIT public de fiul pe care a ales să îl uite. Tânărul a devenit obscen pe social media VIDEO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează