GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  EDIŢIA 2013

Sîmbătă începe Cupa ”Cornel Dinu” pentru companii!

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 martie 2013 10:33

Cea de-a patra ediţie a Cupei ”Cornel Dinu” pentru companii începe sîmbătă, după ce, la finalul săptămînii trecute, Hotel Marshal din Bucureşti a găzduit tragerea la sorţi a competiţiei. Cornel Dinu, cel care dă numele turneului, a extras cele 56 de echipe, printre care şi cea a Gazetei Sporturilor, care au fost împărţite în 7 grupe de cîte 8. În următoarea fază se vor califica primele patru clasate din fiecare grupă plus cele mai bune 4 echipe de pe locurile 5.

Alături de Cornel Dinu, la conferinţa de presă care a marcat, totodată, şi naşterea Asociaţiei de Fotbal Corporatist din România au fost prezenţi doi oaspeţi din afara ţării: Albert Zbily, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Fotbal Corporatist şi Sebastian Gay, membru al Asociaţiei Europene de Fotbal Corporatist.

”A patra ediţie va avea şi mai mult succes. Mai ales că se va disputa pe un teren istoric, pe terenul pe care mă antrenam şi eu în copilărie şi pe care, din '50, la început de an competiţional se desfăşura un amical între Dinamo şi echipa a doua a clubului. Un teren care pe atunci era de zgură şi era asaltat de trei-patru mii de fani adevăraţi”, spune Cornel Dinu.

La actuala ediţie a Cupei ”Cornel Dinu”, toate partidele se vor juca pe terenurile sintetice din cadrul complexului sportiv Dinamo.

Mai multe detalii despre competiţiei (grupe, program, ştiri) puteţi găsi pe site-ul competiţiei, www.cupacorneldinu.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează