GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Simona Halep vs. Angelique Kerber - finala din sferturi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 12:08

Ultimele 2 sferturi de finala de la Roland Garros se joaca astazi. Liderul Mondial, Simona Halep, va intra pe teren astazi cu gandul la o noua victorie pe zgura de la Paris. Pentru a juca finala din acest an si a-si asigura prima pozitie in clasamentul WTA, sportiva din Constanta trebuie sa treaca Angelique Kerber si de invingatoarea dintre Garbine Muguruza si Maria Sharapova.

Desi are un traseu dificil, Simona este vazuta de bookmakerii agentiei de pariuri online Unibetdrept sportiva cu cele mai mari sanse sa castige acest turneu, cota pentru victoria sa fiind 3.80. Jocul solid si generos, practicat de numarul 1 mondial la acesta competitie, a fost apreciat de toti specialistii in ,,sportul alb”. In aceste conditii, cota 1.40 pentru victoria romancei in meciul cu Kerber din sferturile de finala este una ,,normala”. Halep conduce in intalnirile directe cu actualul numar 12 WTA cu scorul de 5-4. Ea a castigat si ultima confruntare, epica semifinala de la Australian Open 2018, incheiata cu scorul de 2-1 dupa 2 ore si 23 de minute de joc si 9-7 in setul decisiv. Efortul depus de compatrioata noastra in semifinala a fost un ajutor pentru daneza Caroline Wozniacki, cea care a castigat titlul dupa trei seturi si trei ore de joc.

halep castiga turneul

Indiferent de castigator, meciurile dintre cele doua sportive au fost unele de anduranta, in care acestea si-au etalat jocul defensiv de exceptie, loviturile incantatoare si calitatile de campioane. Chiar daca in meciurile dintre ele nu s-a ajuns de multe ori in tie-break, schimburile de mingi au fost in general lungi, iar game-urile foarte disputate. Primul set a fost, mai mereu, o lupta pentru fiecare sportiva in incercarea de a-si impune stilul, astfel ca acestea s-au terminat dupa disputarea a cel putin 9 game-uri. La Unibet primim cota 2.23 daca in primul set al acestui sfert de finala de la Roland Garros se vor disputa cel putin 10 game-uri.

minim 10 game uri primul set

Daca Simona Halep conduce in intalnirile directe, Angelique Kerber a obtinut, la prima vedere, victorii mai clare. In ultimele 3 victorii obtinute de romanca s-au jucat 3 seturi. Acest lucru este firesc, deoarece fiecare intalnire dintre cele doua a avut loc in fazele finale ale competitiilor. Pentru o victorie cu scorul de 2-1 a Simonei Halep, la Unibet primim o cota de 3.95. Forma celor doua sportive si stilul lor asemanator de joc fac ca acest pronostic sa fie atractiv.

2 1 la seturi

Cinci dintre meciurile intre cele doua s-au jucat in 2016, anul de varf in cariera sportivei germane. Daca in 2017 acestea nu au fost adversare, Kerber avand un sezon mai putin reusit, intalnirea din sfertul de finala de la Roland Garos ar fi cea de-a doua din acest an . Sa speram ca acesta va fi anul Simonei si ca aceasta va confirma opiniile specialistilor la acest turneu.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează