GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Stanleybet Magazine, GRATUIT cu Gazeta în toate agențiile Stanleybet

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 11:22

Lumea sportului e plină de evenimente spectaculoase și memorabile, care fac deliciul fanilor, mereu în căutarea momentelor care pot fi trăite la cote maxime și prin intermediul pariurilor sportive.

Începând din februarie, revista Stanleybet Magazine revine în atenția pasionaților de sport și pariuri! De acum, revista va fi disponibilă în fiecare dimineață de vineri, în toate agențiile Stanleybet și se va distribui GRATUIT, împreună cu Gazeta Sporturilor, singurul ziar de sport din țară și al treilea cel mai citit ziar din România, cu o istorie de peste 90 de ani și cu un design proaspăt.

Stanleybet Magazine îți aduce, într-un format practic și prietenos, o ofertă bogată de pariuri și statistici pentru evenimentele din săptămâna care urmează.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează