Există însă şi un moment cînd te enervezi că îţi sînt luate sau trebuie să renunţi la ele. Monedele şi stadioanele nu prea fac casă bună pentru că, uneori, monedele au talentul de a zbura înspre terenul de joc sau înspre alţi suporteri care, întîmplător, au o altă favorită.

Din acest motiv, monedele îţi sînt oprite la intrarea în stadion, deşi poate ca tu ştii că monedele trebuie să stea în buzunar şi să nu zboare prin jur. Şi, evident, nu-ţi place. În plus, nu-ţi place să ştii că monedele alea sînt aruncate pe jos după ce ai fost rugat să le predai. Şi e prima dată cînd realizezi că monezile care te enervau pentru că te încurcau înseamnă, de fapt, bani.

Mai mult, înseamna mulţi bani, dacă te apuci să faci un calcul simplu. 50 bani înmulţit cu 45.000 de spectatori şi cu, să zicem, trei meciuri pe care Steaua le joacă acasă în UEFA Champions League înseamnă aproape 15.000 de euro. Bani care se pierd, care se irosesc, care nu ajung la nişte copii care au mare nevoie de ei.

Din acest motiv facem această campanie. Pentru că pentru tine e doar o monedă, care, oricum, nu are ce căuta pe un stadion, dar pentru nişte copii poate fi un viitor.

Înainte să intri pe Arena Naţională şi să te bucuri de spectacol, donează monezile tale pentru Fundaţia Mihai Neşu. Ne găseşti la intrarea dinspre Maior Coravu, exact în faţa sectoarelor VIP!S-a dus la poliție după ce i s-a furat poșeta cu încasările de la păcănele. Descoperirea polițiștilor, ce făcuse femeia

Libertatea