Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2013 16:23

Monedele ne enervează atunci cînd le primim rest la magazin în locul unor bancnote, cînd se înşiră pe jos şi se ascund în cele mai neaşteptate locuri la deshiderea neglijentă a portofelului, cînd fac să fluiere scanerul de la aeroport, uitate fiind într-un buzunar necontrolat

Există însă şi un moment cînd te enervezi că îţi sînt luate sau trebuie să renunţi la ele. Monedele şi stadioanele nu prea fac casă bună pentru că, uneori, monedele au talentul de a zbura înspre terenul de joc sau înspre alţi suporteri care, întîmplător, au o altă favorită.

Din acest motiv, monedele îţi sînt oprite la intrarea în stadion, deşi poate ca tu ştii că monedele trebuie să stea în buzunar şi să nu zboare prin jur. Şi, evident, nu-ţi place. În plus, nu-ţi place să ştii că monedele alea sînt aruncate pe jos după ce ai fost rugat să le predai. Şi e prima dată cînd realizezi că monezile care te enervau pentru că te încurcau înseamnă, de fapt, bani.

Mai mult, înseamna mulţi bani, dacă te apuci să faci un calcul simplu. 50 bani înmulţit cu 45.000 de spectatori şi cu, să zicem, trei meciuri pe care Steaua le joacă acasă în UEFA Champions League înseamnă aproape 15.000 de euro. Bani care se pierd, care se irosesc, care nu ajung la nişte copii care au mare nevoie de ei.

Din acest motiv facem această campanie. Pentru că pentru tine e doar o monedă, care, oricum, nu are ce căuta pe un stadion, dar pentru nişte copii poate fi un viitor.

Înainte să intri pe Arena Naţională şi să te bucuri de spectacol, donează monezile tale pentru Fundaţia Mihai Neşu. Ne găseşti la intrarea dinspre Maior Coravu, exact în faţa sectoarelor VIP!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion