GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Unibet Open 2017 la Bucuresti – se asteapta premii record in acest an

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 11:35

Unibet Open ajunge din nou in Capitala Romaniei in aceasta saptamana, dupa ce in urma cu un an la Bucuresti se stabilise un nou record de participare in main eventul castigat atunci de Traian Bostan. Celebrul festival de poker cu rezonanta internationala se va desfasura intre 30 noiembrie si 3 decembrie intr-o locatie demna de prestigiul sau - JW Marriott Grand Hotel.

 

Si-au anuntat prezenta in competitie circa 300 de jucatori din afara Romaniei(mare parte calificati pe platforma de poker online Unibet), carora li se vor alatura probabil tot atatia jucatori din tara noastra. Cel mai bine reprezentate din punct de vedere al numarului de jucatori vor fi, dupa Romania, statele Israel si Bulgaria.

 

"Frumosul oras Bucuresti va fi gazda unui main event in cadrul Unibet Open Poker Tour 2017. Jucatorii vor sta la luxosul hotel JW Marriott si vor fi tratati cu faimoasa ospitalitate Unibet, inclusiv bauturi, petrecere pentru jucatori si multe activitati in afara celor de la mesele de poker", promit organizatorii.

 

Dupa succesul rasunator din 2016, la editia 2017 se asteapta cel putin pastrarea aceluiasi livel excelent. Premizele sunt foarte bune, asteptandu-se un festival de poker impresionant. Deja s-a anuntat ca pe 29 noiembrie, cand sunt programate jocurile cash, activitatile se vor desfasura la 15 mese! Este un numar foarte mare, dar justificat de ceea ce s-a intamplat anul trecut: atunci s-a jucat chiar si la 12 mese simultan, cu toate locurile ocupate. Jocurile cash inseamna partide de Pot Limit Omaha si Texas No Limit Hold`em, cu diverse mize ce incep de la 1 euro / 2 euro.

 

Marea atractie este insa Main Eventul cu garantie de 500.000 de euro si buy-in de €1,000 + €100, programat pe data de 1 decembrie. Dincolo de aceasta, distractia si castigurile se pot tine lant in cele 16 turnee programate in festivalul de poker Unibet Open Bucuresti 2017.

 

Programul complet al evenimentelor poate fi vizualizat pe platforma oficiala - unibetopen.com. Toate jocurile de poker de la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti, desfasurate in cadrul festivalului de poker Unibet Open Bucuresti 2017, sunt parte din Unibet Open Poker Tour 2017.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează