GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Unul dintre cele mai mari magazine de fotbal din Europa, acum și în România

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2018 11:43

Pe parcursul celor optsprezece ani de activitate magazinul polonez R-GOL.com a dominat piața din țară și a devenit unul dintre cele mai mari magazine de fotbal din Europa. Este momentul ca a cel mai înalt nivel de calitate și servicii profesionale să sosească în România.



În trecut, rolul punctului de vânzări era portbagajul unei mașini mici. După mai mult de zece ani de muncă grea, echipamentele sportive de cea mai înaltă calitate au trecut din interiorul automobilului vechi în magazinul online, precum și în magazinele staţionare perfect echipate și pline de facilităţi avansate. Nimeni însă, n-a uitat valorile care au condus la vârf R-GOL.com.

Secretul succesului companiei este în primul rând o selecţie uriaşă de echipament de fotbal care nu a mai fost văzut până acum. Anume aici, cel mai rapid și la cel mai bun preţ, veţi găsi modele de pantofi sport în care cei mai buni fotbaliști ai lumii ne bucură în fiecare săptămână. Cele mai recente colecţii de pantofi sport de fotbal de la producători de renume, cum ar fi Nike, Adidas sau Puma, precum și articole de îmbrăcăminte și accesorii de fotbal de cea mai înaltă calitate reprezintă puterea R-GOL.com. Puteți vedea oferta magazinului AICI.

Optsprezece ani de experienţă pe terenurile europene de fotbal aduc roadele sale. Astăzi, ştim că scopul nostru principal este satisfacţia clienţilor. De aceea, ne interesează calitatea serviciilor noastre cât și calitatea echipamentului pe care îl oferim. Încrederea pe care sutele de mii de oameni ne-au oferit-o de-a lungul anilor este o sursă de mândrie pentru noi, dar și cea mai eficientă motivaţie pentru munca de zi cu zi. Sortimentul bogat de cea mai înaltă calitate și preocuparea pentru detalii este puterea noastră cea mai mare. 


De la amatori până la profesionişti - la R-GOL.com fiecare jucător va găsi ceea de ce are nevoie. Cooperarea cu un reprezentant multiplu al Poloniei și un fost jucător, printre altele al echipei Steaua București, Paweł Golański, cât și cu unul dintre cei mai buni jucători români din ultimii ani, Adrian Mutu ne arată că suntem o companie care își unește forțele cu cei mai buni în drumul său spre perfecţiune. Iar în curând veți putea obține un tricou cu legenda vie a fotbalului, Gheorghe Hagi - tot ce trebuie să faceţi este să urmăriţi cu atenţie pagina noastră de Facebook.

Perla de pe coroana R-GOL.com este situată în Centrul de Fotbal din Varșovia, unde într-un spaţiu de peste 600m2 te poţi simţi ca într-un paradis de fotbal. Cel mai modern centru din Europa Centrală și de Est și una dintre cele mai bune facilităţi de acest tip de pe Vechiul Continent este cartea de vizită a companiei noastre, care se concentrează în continuare pe o dezvoltare sistematică.

Se prea poate, că în curând ne vom întâlni într-un loc ca acesta în Bucureşti. Până atunci vă aşteptăm în magazinul nostru online www.R-GOL.com!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gigi1234
gigi1234  •  20 August 2018, 09:03

De asta au toti *** care dau cu piciorul in minge salarii astronomice: ca oamenii arunca banii pe pe toate ciurucurile la preturi mult umflate. Tricouri oficiale ale echipelor de 80 - 100+ euro minge oficiala a campionatului mondial care costa 145 euro... Acolo se duc banii vostri castigati din greu: la afaceristi/organizatii de fotbal si fotbalisti care se umplu de bani. De asta fotbalul nu mai e un sport de mult, sumele imense de bani l-au transformat intr-un teatru. Se trag sfori peste sfori.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează