GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Va plânge Ronaldo la Finală? Pariul NEBUN propus de o casă de pariuri

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 mai 2018 11:51

În așteptarea marii finale de Champions League dintre Real Madrid și Liverpool, o casă de pariuri din România a lansat cel mai nebun pariu la care te-ai putea gândi.

Platforma NetBet.ro oferă o cotă de 1,40 că, oricând în timpul finalei de sâmbătă, vedeta Cristiano Ronaldo va vărsa lacrimi – fie ele de fericire sau de supărare! De asemenea, operatorul oferă și cotă 3,00 că Ronaldo nu va plânge.

Despre Cristiano se pot spune multe lucruri bune sau rele, dar cu siguranță că este și un mare sufletist. În cariera lui maiestuoasă, portughezul are mai multe clipe în care a vărsat lacrimi, atât la înfrângeri cât și pentru mari victorii. De exemplu, i s-a întâmplat când a câștigat pentru prima dată Balonul de Aur în 2008, i s-a întâmplat când a devenit campion european cu Portugalia în 2016, dar și când a pierdut finala Euro 2004 în fața Greciei.

 

Evident, pe lângă pariul că Ronaldo va plânge sau nu, NetBet.ro oferă enorm de multe pariuri pe goluri, pe cornere, pe rezultat final, pe minute și statistici găsești peste tot.

O lume întreagă așteaptă Finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid și Liverpool. Două dintre cele mai iubite echipe ale lumii promit un spectacol electrizant, încărcat cu goluri, cu dueluri interesante, inclusiv cel dintre Ronaldo și egipteanul Salah, principalii candidați la următoarea decernare a Balonului de Aur. Partida va avea loc sâmbătă de la 21:45, la Kiev,

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează