GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Vlad Cazino aduce 26 de sloturi noi si turneu cu 10.000 RON cash

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 16:20

Book of Ra, Sizzling Hot si Lucky Lady`s Charm sunt cele mai populare dintre cele 26 de jocuri noi disponibile pe platforma Vlad Cazino (www.vladcazino.ro). Consacrate la aparatele clasice in salile de jocuri, aceste noi atractii online reprezinta si mai multe motive pentru a experimenta lumea divertismentului de calitate oferita de cel mai nou cazino online din Romania.

Jocurile recent lansate pot fi jucate pe orice dispozitive, inclusiv pe cele mobile - smartphone si tableta. Orice roman cu varsta de cel putin 18 ani isi poate face cont de jucator pe Vlad Cazino foarte simplu si rapid, avand garantata distractia, dar si posibilitatea de a obtine castiguri consistente. Vlad Cazino este un brand romanesc dedicat 100% jocurilor de cazino, live cazino si bingo - o abordare unica pe piata locala de jocuri de noroc la distanta.

In perioada 9 - 24 mai este organizata si o campanie promotionala referitoare tocmai la noua colectie de jocuri de pe vladcazino.ro. Prin participarea la un turneu special, primii 20 de jucatori cu cele mai multe runde jucate castiga premii in bani cash, valoarea totala a acestor premii fiind de 10.000 RON. Se aplica desigur termeni si conditii ce pot fi accesate pe website.

Avandu-l in prim-plan pe vampirul Vlad in calitate de "proprietar", Vlad Cazino ii asteapta pe jucatori cu o multitudine de jocuri live de cazino si bingo. Norocul poate fi testat la blackjack, ruleta, dar si la jocurile de bingo online. Foarte populare sunt evident sloturile, distractie stimulata şi de şansele de câştig.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează