GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

winmasters.ro: Acum ori niciodată!

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iunie 2018 09:15

winmasters.ro va găzdui live primele meciuri din optimile Cupei Mondiale în acest weekend! Sâmbătă, echipa Franței întâlnește Argentina la ora 17:00 în Kazan, iar căpitanul Lionel Messi speră să își conducă naționala către o nouă victorie, în ciuda problemelor interne! Patru ore mai târziu, la Sochi, Portugalia va încerca să arate de ce e campioana Europei împotriva Uruguayului și să își rezerve astfel un bilet în sferturi, în timp ce Cristiano Ronaldo va lupta pentru titlul „Gheata de Aur”! Duminică, “Furia Roșie” va încerca să dea lovitura la Moscova, eliminând chiar gazda Cupei Mondiale – Rusia! La ora 21:00 se anunță o bătălie crâncenă între „roșii” Europei, Croația și Danemarca sau, în alte cuvinte, favoriți și outsideri. Cine va supraviețui?

  • winmasters oferă peste 1000 tipuri de pariu, exclusiv pentru meciurile din optimi de sâmbătă și duminică
  • Pariuri speciale la cote extraordinare pentru Franța-Argentina, Uruguay-Portugalia, Spania-Rusia și Croația-Danemarca
  • Vor deveni încă o dată Ronaldo și Messi decisivi în eventualele victorii ale naționalelor pe care le reprezintă?
  • Pariurile “Argentina să câștige la penaltiuri” și “Portugalia să câștige în prelungiri” vă pot multiplica miza de peste 9 ori!
  • Opțiuni inteligente pe marcatori și goluri pe meciurile Cupei Mondiale

Încă o dată în acest weekend, utilizatorii winmasters vor avea șansa de a miza pe meciuri de top cu peste 1000 tipuri de pariu, precum: rezultat la pauză, goluri, intervalul primului gol, cornere sau cartonașe! În plus, winmasters oferă o gamă completă de pariuri speciale la cote extraordinare, ce vă pot aduce câștiguri senzaționale! Utilizatorii pot alege pariuri inteligente precum rezultat la pauză/final și goluri marcate sub/peste 2,5, câștigătorul meciului și goluri marcate peste 2,5, câștigătorul meciului și goluri marcate peste 3,5, marcare sau ratare penalti, câștigă echipa condusă, autogol, pariuri combinate cu scor exact împreună sau câștigă în timpul regulamentar, câștigă în prelungiri și câștigă la penaltiuri. Pariați acum!

Pariurile pe jucători beneficiază de opțiuni inteligente: o listă completă de jucători și statisticile acestora oferă utilizatorilor șansa să prevadă dacă un jucător celebru va marca un gol cu capul sau din lovitură liberă. Profitați acum!

Pentru a face lucrurile mai interesante, pariurile “Argentina să câștige la penaltiuri” și “Portugalia să câștige în prelungiri” vă pot multiplica miza de peste 9 ori! Dacă Artem Dzyuba marchează primul , miza pariului se multiplică de 10,75 ori! De cealaltă parte, pariul special”Egal și peste 1,5 goluri marcate" pentru meciul Croația-Danemarca vă poate multiplica miza de 17 ori!

Rămâneți pe recepție!

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează