GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  PROFU' DE SPORT

EXCLUSIV Ilie Dumitrescu, primar de sector? Fostul mare fotbalist a lămurit, la podcastul GSP, subiectul intrării în politică: „Am avut foarte multe oferte”

Ilie Dumitrescu, în „vestiarul” Gazetei
Ilie Dumitrescu, în „vestiarul” Gazetei

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 19:33 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 20:05

Ilie Dumitrescu (53 de ani), component al „Generației de Aur” a României, a fost invitatul celei mai recente ediții a podcastului GSP „Profu' de Sport”. Printre subiectele abordate s-a numărat posibilitatea ca fostul fotbalist să intre în politică, vehiculată de curând în mass media.

Ilie Dumitrescu, primar de sector? Fostul mare fotbalist a lămurit, la podcastul GSP, subiectul intrării în politică

„Am avut foarte multe oferte să mă implic în multe alte chestii, chiar să intru în politică (...) S-a vehiculat în presă, dar acum n-a fost conform cu realitatea. În trecut însă am avut oferte pentru o funcție de genul ăsta, să candidez primul pe liste la Senat și să candidez la vreo primărie de sector”, a fost dezvăluirea lui Ilie Dumitrescu în „vestiarul” Gazetei, care a condus la următorul dialog: 

- De ce nu te-a atras? 
- Pentru că trebuie să fii pregătit. Am ajuns la o maturitate care nu mă lasă să intru nepregătit într-un domeniu (...) Ce aș face eu dacă aș intra în administrație?

- Au fost destui mari sportivi care au făcut pasul spre politică. Ilie Năstase, Iordănescu... 
- Probabil că au fost pregătiți, probabil că au fost și atrași de zona asta. Eu nu sunt pregătit, aș fi penibil să intru într-o zonă de genul ăsta. Nu mă tentează și nici nu cochetez cu ideea.

- Și eu m-am mirat când acum două săptămâni a apărut informația că vei candida la Primăria sectorului 5. 
- Cătălin, a apărut pe anumite siteuri (...) Fetița mea Mayra mi-a dat mesaj: „Tati, intri în politică și mie nu-mi spui?”. I-am zis „fata mea, nu s-a pus problema, nimic nu este nimic adevărat”. 

- Deci... 
- Nu sunt pregătit, nu mă interesează și nu voi intra în politică niciodată. Fotbalul mi-a dat totul în viața asta: satisfacții morale, materiale și mă simt confortabil.

Mai multe de la „Profu' de Sport”:

„A fost un semn!” » Mihai Neșu, despre minunea trăită imediat după ce s-a întors de pe Muntele Athos: „S-a întâmplat ceva instantaneu”

Cât de bun e CTP la tenis? Dezvăluiri despre turneele la care participă: „Mi-au cam luat frica. Eu alerg mai bine decât merg”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Hcm27
Hcm27  •  07 Octombrie 2022, 20:27

Bravo,Ilie!Sa nu te prind în politică.Dar Președinte la un club sau la FRF,te-ar prinde dacă la antrenorat ai renunțat asa repede.Cred ca ai experiența suficienta și necesară pentru a ocupa un astfel de post.Și să faci ceva concret pentru fotbalul romanesc,mai mult decît sa dai din gură pe la DIGI

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close