GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  PROFU' DE SPORT

EXCLUSIV „Mori, mă!” » Lorena Balaci dezvăluie episodul șocant trăit pe un stadion din România: „Îmi venea să mă duc s-o strâng de gât!”

Lorena Balaci / foto: Cristi Preda (GSP)
Lorena Balaci / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 00:00 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 10:25

Lorena Balaci, mama lui Atanas Trică, atacantul celor de la CSA Steaua, a dezvăluit, în podcastul „Profu' de Sport”, un episod oribil trăit pe propria piele la un meci jucat anul trecut de fiul ei. Aflată în tribune pentru a-l încuraja pe Ati, fiica lui Ilie Balaci a fost martora unor scandări oribile proferate în direcția băiatului său. 

Momentul reprobabil s-a produs la meciul din Cupă dintre Flacăra Moreni și Steaua, disputat pe 14 septembrie 2022 și câștigat de „militari” la loteria loviturilor de departajare. Pe durata partidei, o femeie care asista la meci a scos-o din minți pe Lorena Balaci cu un derapaj înfiorător la adresa lui Atanas Trică, cel care acuza o accidentare.

Lorena Balaci scoate la iveală realitatea brutală din fotbalul juvenil: „În 45 de ani n-am mai întâlnit așa ceva! Credeam că-l omoară în mașină”
PROFU' DE SPORT
Lorena Balaci scoate la iveală realitatea brutală din fotbalul juvenil: „În 45 de ani n-am mai întâlnit așa ceva! Credeam că-l omoară în mașină”

Lorena Balaci și un episod oribil trăit pe stadioanele din România: „Mă doare când aud lucruri despre copilul meu”

„Ce m-a amărât cel mai tare și cel mai tare a fost o chestie de anul trecut. Juca Steaua în Cupă la Moreni. În fața mea, la vreo trei rânduri, era o doamnă. La un moment dat, a fost un fault, l-a lovit unul pe Atanas, Atanas era căzut la pământ, aștepta să vină doctorul. 

Și o doamnă, trei rânduri mai jos în fața mea, se ridică și zice: „Mori, mă!”. Crede-mă că doar Dumnezeu mi-a dat puterea să mă stăpânesc. Crede-mă că în momentul ăla îmi venea să mă duc s-o strâng de gât! Femeia a zis: „Mori, mă!”, și ce crezi?, a început galeria Moreniului să cânte o chestie din asta cu „să mori, să mori!”. 

Asta, într-adevăr, m-a durut, pentru că știi cum e? Oricât de multe lucruri s-ar spune despre mine, pe lângă mine exact așa trec (n.r.- gesticulează). Ei, dar când aud lucruri despre copilul meu, inevitabil mă dor”, a afirmat Lorena Balaci, în dialog cu Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei. 

Dacă am ajuns să ne dorim unii altora moartea pe terenul de fotbal, este grav! Grav! Nu mai vorbim nici despre sport, nu mai vorbim despre nimic, tragem cortina și plecăm cu toții acasă!

- Lorena Balaci

Lorena Balaci, invitată la episodul #15 din podcastul „Profu' de Sport” » „Cea mai mare problemă a fotbalului la copii și juniori sunt PĂRINȚII” + episoade neștiute cu Ilie Balaci
PROFU' DE SPORT
Lorena Balaci, invitată la episodul #15 din podcastul „Profu' de Sport” » „Cea mai mare problemă a fotbalului la copii și juniori sunt PĂRINȚII” + episoade neștiute cu Ilie Balaci

Lorena Balaci: „M-aș fi dus în secunda aia s-o strâng de gât fără să-i dau nicio explicație!”

Fiica lui Ilie Balaci a fost întrebată cum a reușit să se stăpânească și să evite escaladarea conflictului.

- Și cum ai „survolat” momentul ăla?
- Măi, nu știu! Dumnezeu m-a întărit.

- N-ai zis nimic, n-ai reacționat în niciun fel? 
- Nu, nu. Mi-am aprins o țigară și mi-am zis: „Respiră, inspiră până la 10, expiră”. Dar crede-mă că m-aș fi dus în secunda aia s-o strâng de gât fără să-i dau nicio explicație! Pur și simplu s-o strâng de gât și gata! Dar noroc cu Codul Penal, că uneori ne oprește din niște acțiuni. Cu atât mai dureros este când vezi o femeie care, la rândul ei...

- E mamă. Era acolo, probabil, fiind mama unuia dintre jucători. 
- Mama, presupun, că era cam în vârstă să fie iubită. Cum să spun? Nu că este dureros, dar tragem cortina peste planetă și gata, ne culcăm.

VIDEO Profu' de Sport, episodul #15: emisiunea integrală cu Lorena Balaci

Citește și alte știri din podcastul „Profu' de Sport”: 

Bogdan Lobonț, la episodul #14 din Podcastul „Profu' de Sport" » Despre obiceiurile nesănătoase din fotbalul românesc, impactul cu cultura lui Ajax Amsterdam și cum a rezistat 8 ani la AS Roma

Bogdan Lobonț, incisiv la adresa trișorilor din Liga 1: „Toți se visează Guardiola, dar uită că Pep și-a luat toate licențele și a antrenat mai întâi la Barça B”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
clasicpun
clasicpun  •  31 Martie 2023, 15:56
Postat de AdrianUCV1948 pe 31 Martie 2023, 01:05

Atat poti, neterminatule? Vezi ca aveti 1.000 de oameni pe stadion, nu aveti marca, nu aveti suporteri si nu o sa mai aveti nici numele si sigla actuale, vedeti-va de echipa voastra, lasati-ne pe noi.

bah,tu suferi de mania persecutiei. pai ala joaca la clona csa din liga a 2-a. nu am spus nimic de csu bah. invatza sa citesti.

vasile_69
vasile_69  •  31 Martie 2023, 10:24

Doar cand te gandesti ca Lorena este fiica marelui ILIE BALACI nici prin gand sa nu ti treaca sa o jignesti ! Atanas are talent si fizic si cred ca va reusi in fotbalul mare. Mama lui lucreaza in fotbal asa cum a facut-o si tatal ei...felicitari ! Reactia ei pe stadion a fost reactia unei femei echilibrate...alta o scalpa p-aia ! Astea cu clona CSA, cu rivalitati de doi lei si nu rivalitati fotbalistice, fair play sunt...nulitati !

dimco61
dimco61  •  31 Martie 2023, 09:40
Postat de vivi.napoca1_ pe 31 Martie 2023, 08:44

Problema este ca tu ( Lorena Balaci) te cam bagi prea mult în seama ! Ce va mai place vouă oltenilor sa va " alintați " !? Va sufocați " perlele " ( Atanase ,Popescu jr.,Ianis H. ,etc. Chiar *** și mulți alții) !

Lorena Balaci,in acest caz,vorbeste in calitate de mama si de om.La fotbal,nu te duci sa doresti moartea cuiva,a oricui,decat daca esti lobotomizat.Apoi...cand te referi la olteni,ar trebui sa stii despre ce vorbesti,nu sa-ti dai cu parerea ca o primata din menajerie.Noi ne alintam?Voi va alintati,bai baiatule!Va alintati,crezand ca e ceva de capul vostru,desi se pare ca voi ganditi cu alta parte a corpului.De cand e Ianis Hagi oltean,Inteligenta Voastra?Ca sa nu mai vorbim ca pe Popescu jr si pe Atanas Trica,oltenii nu-i alinta cam deloc!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează