GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  PROFU' DE SPORT

VIDEO Cum a dat Rădoi cu piciorul la 4 milioane de euro: „Ești cel mai prost jucător pe care l-am întâlnit!”

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 15:33 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 16:30

Mirel Rădoi (42 de ani) a povestit în cadrul podcastului „Profu' de Sport” cum a renunțat la 4 milioane de euro în momentul despărțirii de Al Ahli, echipă din Emirate.

În vara lui 2014, Mirel Rădoi făcea pasul la Al Ahli după 3 ani petrecuți la Al Ain, tot în Emiratele Arabe Unite.

Aventura lui Rădoi la Al Ahli, atunci pregătită de Cosmin Olăroiu, nu a decurs conform așteptărilor, despărțirea venind după numai câteva luni. Rădoi ar fi putut obține o avere în urma „divorțului”, dar a urmat alt drum, pe care l-a povestit în episodul special din podcastul „Profu' de Sport”, filmat în Arabia Saudită.

Mirel Rădoi a renunțat la 4 milioane de euro de la Al Ahli

„Eu am plecat după patru luni de la Al Ain, din Emirate. Olăroiu era antrenorul echipei, el m-a vrut acolo, el m-a contactat, el a fost omul de legătură între mine și club. După patru luni în care clubul și suporterii aveau alte așteptări de la mine și eu n-am avut performanțele dorite, [din respect] pentru Olăroiu am lăsat 4 milioane de euro și am plecat.

Am jucat patru luni, am luat salariul doar pe patru luni. Când am văzut că suporterii și clubul sunt nemulțumiți, am zis: «Oli, nu vreau să existe revolte, presiuni asupra antrenorului». M-am gândit că-i vor cere și lui demisia din cauza mea.

M-am dus la club și le-am zis: «Vreau să-mi plătiți salariul până în ziua de azi». Președintele clubului, la un moment dat, îmi spune: «Mirel, pot fi sincer cu tine? Uite, a fost Quaresma la noi, avea de luat o sumă infimă, dar nu a plecat până nu i-am achitat tot».

Și mi-a zis: «Pot să spun că ești cel mai prost jucător pe care l-am întâlnit în cariera mea de președinte al unui club de fotbal.Noi, dacă te dăm mâine afară, trebuie să-ți plătim tot salariul». Doar așa puteau să mă dea afară. Dar eu am plecat fără să cer toți banii la care aveam dreptul.

Am văzut reacția suporterilor, reacția clubului, erau nemulțumiți de evoluțiile mele și am preferat să nu pierd un prieten (n.r. Olăroiu). Mai bine plec, dar știu că rămânem prieteni toată viața. Și mai era un aspect. Nu știi ce se întâmplă mai târziu în viață, nu știi când te întorci acolo. Am preferat să las ușa deschisă”, a relatat Rădoi. 

Alte povestiri de la „Profu' de Sport”:

„Am ajuns la Rapid în contul unui blat!” » Șumudică, dezvăluiri șocante la „Profu' de Sport”: „traficat” de Jean Pădureanu

„Căzuse direct în gură” » Marius Șumudică l-a scăpat de bătaie pe Ion Crăciunescu: „M-a dus și «bibilica» repede, știi?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  01 Iunie 2023, 00:48
Postat de robertino2 pe 31 Mai 2023, 16:39

Deci n-a pierdut nimic, s-a dus in alta parte pe un salariu la fel de mare. Nu putea sa aiba 2 salarii in acelasi timp. Ramanea rezerva si lua banii sau mergea in alta parte, juca si lua aceiasi bani sau mai multi. Misto minciuna plasata de Radoi si preluata fara probleme de gsp.

Nu e vorba de 2 salarii în același timp. E vorba de a lua banii pentru restul de contract neonorat. E ca și cum ai avea contract până la anu', dar echipa vrea să te dea afară acum, deci trebuie să-ți plătească salariul până la anu', dar tu pleci liber și poti semna cu altă echipă. Rădoi a cerut banii doar pentru perioada până în ziua plecării, nu și pentru restul de contract.

VanBasten
VanBasten  •  31 Mai 2023, 22:53
Postat de robertino2 pe 31 Mai 2023, 16:39

Deci n-a pierdut nimic, s-a dus in alta parte pe un salariu la fel de mare. Nu putea sa aiba 2 salarii in acelasi timp. Ramanea rezerva si lua banii sau mergea in alta parte, juca si lua aceiasi bani sau mai multi. Misto minciuna plasata de Radoi si preluata fara probleme de gsp.

Adică vrei sa spui ca jurnaliștii gesepe nu poseda gândire critica și înghit pe nemestecate bazaconii precum înghite carne de scoica guvidul de Marea Neagra!?

superdaniel72
superdaniel72  •  31 Mai 2023, 18:20

Pro.....t esti, inca odata... Dar l ai facut pe Rotaru si Craiova, ne..s....le , om de nimic care poti fi! Huoooooooooo!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează