GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

A fost regizat momentul antologic cu Ionuț Stroe? » Reacție vehementă: „Penibil ce-a făcut după! Și-a scos chiloții ca să se justifice”

Victor Ciutacu a comentat episodul inedit cu ministrul Ionuț Stroe +11   FOTO
Victor Ciutacu a comentat episodul inedit cu ministrul Ionuț Stroe

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 12:09

Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat momentul antologic petrecut ieri, când Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a apărut fără pantaloni în direct la TV și s-a ridicat în picioare pentru a arăta că și el a abordat o ținută lejeră.

  • CONTEXT: Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a fost protagonistul unei faze amuzante, în timpul unei emisiuni televizate;
  • Oficialul a intervenit prin Skype, la televiziunea Pro X, pentru a discuta despre situația sportului din România, dar a avut parte de un accident;
  • În momentul în care vorbea despre meciurile pe care România le va organiza la Campionatul European și despre infrastructura din țara noastră, ministrul Stroe a mișcat telefonul mobil. În acel moment, telespectatorii au văzut că șeful MTS nu purta pantaloni.

Ciutacu a lansat o nouă ipoteză, afirmând că gestul lui Stroe ar putea fi premeditat: „I se putea întâmpla oricui, nu știu de ce s-a creat un caz din asta. Dar mie mi s-a părut penibil ce a făcut după, modul în care s-a scuzat. A vrut să se justifice și-a scos chiloții și și-a pus șort. Dacă ești un tip asumat, stai cu budigăii pe tine, tată! E posibil ca momentul să fi fost regizat, pentru ca notorietatea lui să crească. Și eu am făcut emisiuni în șort, în adidași fără șosete, iar sus aveam tricou și cravată. Repet, dacă și-a dorit notorietate, i-a ieșit”, a declarat acesta, la Pro X.

FOTO Ministrul Ionuț Stroe, în chiloți:

+7 FOTO

Momentul l-a uimit și pe realizatorul Mihai Mironică, care a avut o reacție expresivă. Ministrul a trecut rapid peste moment și a continuat să vorbească fără probleme.

VIDEO cu momentul la minutul 39:55

Citește mai multe știri pe acest subiect:

Ionuț Stroe, prima reacție după ce a apărut în chiloți la TV: „Toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski acasă”

Mircea Badea, ironie după clipul cu ministrul Stroe în chiloți! Cum a reacționat realizatorul TV

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
549385089298602
Petru Alex Bulza  •  25 Mai 2020, 14:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează