STIRI EXTRASPORT  ·  INEDIT

A fost regizat momentul antologic cu Ionuț Stroe? » Reacție vehementă: „Penibil ce-a făcut după! Și-a scos chiloții ca să se justifice”

Victor Ciutacu a comentat episodul inedit cu ministrul Ionuț Stroe +12 FOTO
Victor Ciutacu a comentat episodul inedit cu ministrul Ionuț Stroe

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 12:09

Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat momentul antologic petrecut ieri, când Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a apărut fără pantaloni în direct la TV și s-a ridicat în picioare pentru a arăta că și el a abordat o ținută lejeră.

  • CONTEXT: Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a fost protagonistul unei faze amuzante, în timpul unei emisiuni televizate;
  • Oficialul a intervenit prin Skype, la televiziunea Pro X, pentru a discuta despre situația sportului din România, dar a avut parte de un accident;
  • În momentul în care vorbea despre meciurile pe care România le va organiza la Campionatul European și despre infrastructura din țara noastră, ministrul Stroe a mișcat telefonul mobil. În acel moment, telespectatorii au văzut că șeful MTS nu purta pantaloni.

Ciutacu a lansat o nouă ipoteză, afirmând că gestul lui Stroe ar putea fi premeditat: „I se putea întâmpla oricui, nu știu de ce s-a creat un caz din asta. Dar mie mi s-a părut penibil ce a făcut după, modul în care s-a scuzat. A vrut să se justifice și-a scos chiloții și și-a pus șort. Dacă ești un tip asumat, stai cu budigăii pe tine, tată! E posibil ca momentul să fi fost regizat, pentru ca notorietatea lui să crească. Și eu am făcut emisiuni în șort, în adidași fără șosete, iar sus aveam tricou și cravată. Repet, dacă și-a dorit notorietate, i-a ieșit”, a declarat acesta, la Pro X.

FOTO Ministrul Ionuț Stroe, în chiloți:

+13 FOTO

Momentul l-a uimit și pe realizatorul Mihai Mironică, care a avut o reacție expresivă. Ministrul a trecut rapid peste moment și a continuat să vorbească fără probleme.

VIDEO cu momentul la minutul 39:55

Citește mai multe știri pe acest subiect:Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (1)
Petru Alex Bulza  •  25 Mai 2020, 14:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 2
CS Mioveni - Rapid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Chelsea
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Lecce - Lazio
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Valencia - Valladolid
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:15 Fotbal, Premier League
Arsenal - Leicester
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Milan - Juventus
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Atletico Madrid
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1