GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MODELE

FOTO Cealaltă Georgina. Modelul american care seamănă izbitor cu iubita lui Cristiano Ronaldo și care a detonat Instagramul

Paige Woolen // sursă foto: instagram @ paigewoolen +37   FOTO
Paige Woolen // sursă foto: instagram @ paigewoolen

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2020 14:19 / Actualizat vineri, 21 august 2020 17:29

Paige Woolen este unul dintre cele mai lipsite de inhibiții modele de pe Instagram. Americanca își încântă fanii cu poze fierbinți, iar unii au remarcat că seamănă izbitor cu Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo.

+33 FOTO

Paige colaborează cu diferite reviste, iar din banii obținuți din modelling și-a deschis propria afacere: un centrul de pilates. Astfel, această rămâne în forma fizică care a consacrat-o pe rețelele de socializare și reușește să se și întrețină. Dar seamănă cu Georgina Rodriguez? 

Citește și alte știri:

Fotomodelul care a ales să atragă altfel atenția asupra coronavirusului: a pozat complet dezbrăcată pentru a-și transmite mesajul

Imagini interzise minorilor! » Kinsey Wolanski s-a pozat goală, alături de prietena ei: „Femei puternice, cu inimi mari”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează