GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ACUZAȚII

Acuzat de Becali că ar avea o relație cu Anamaria Prodan, Dan Alexa rupe tăcerea!

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 19:14 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 18:12

După ce Gigi Becali ar fi insinuat că Anamaria Prodan a avut o relație amoroasă cu Dan Alexa, antrenorul a ales să vorbească despre relația pe care o are cu impresara. 

„Respect foarte mult aceasta relație. Am contract cu Anamaria Prodan. Este o relație de respect între noi. Țin foarte mult la Laurențiu Reghecampf, dar și la Ana. Este unul dintre cei mai buni impresari români, care de fiecare data când am nevoie de un jucător, ea mi-l aduce și este acolo pentru mine. Pe lângă asta, toate deciziile majore mi le iau singur”, a spus Alexa la Antena Stars, conform spynews.ro

„Este ultima dată când cineva își mai permite să scrie așa ceva despre mine și Anamaria Prodan. Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei”, a explicat Alexa. 

Becali l-ar fi acuzat și pe Reghecampf că ar avea o amantă

  • Căsnicia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a trecut prin turbulențe serioase în 2021. Cei doi au fost aproape să divorțeze, iar cauza ar fi reprezentată, conform tabloidelor, de o presupusă relație extraconujugală pe care Laurențiu Reghecapf ar fi avut-o cu Florentina Raiciu;
  • Florentina Raiciu este una dintre prezențele din showbiz-ul românesc, acesta pozând în urmă cu mai mult timp în Playboy și fiind o fostă asistentă TV la Antena Stars. 
  • Becali ar fi insinuat că aceasta este amanta lui Reghecampf, lucru pe care atât antrenorul, cât și soția sa l-au infirmat. 
+41 FOTO

„Lumea îmi spunea «Ai văzut ce a zis Gigi? Că bărbatul tău are de 8 ani amante prostituate». Dar unde se văd ei? Că suntem tot timpul împreună! Se văd pe telefon? Fac sex virtual?! Ce fac? Laur a fost sunat la câteva minute (n.r- după ce a declarat că divorțează) de altcineva, ce a zis acolo? Acolo ce a zis? 

A spus că nu știe despre ce e vorba, că e în străinătate, că nu are chef de prostiile astea și nu-l interesează. De câți ani divorțăm noi? De câți ani sună lumea și întrebă «Divorțezi? Divorțezi? Divorțezi?». 

Dacă făceam petreceri la Snagov, era și Reghe acolo. Și nu suntem swingeri ca să avem relații intime... Am auzit și asta. Se aruncă tot felul de nenorociri, eu sunt dracul de pe baltă. Toată lumea vorbește. Și e normal să vorbească pentru că sunt frumoasă, deșteaptă și am bani. Din 2005 nu a venit nimeni cu o poză, cu un film și să arate că «Anamaria s-a culcat cu ăla...». N-a existat! 

Eu nu am vorbit niciodată aiurea, fără să îmi asum. În perioada asta eu am deranjat foarte mult. Am avut scandal cu primarul de la Voluntari, că nu voia să-i dea toți banii lui Mutu, iar eu i-am recuperat pe toți, am avut contre cu Negoiță și după am avut ce am avut cu familia Becali. Într-un timp foarte scurt am umilit mulți «importanți».”, a spus Anamaria Prodan la GSP LIVE.

Ce decizie drastică a luat Anamaria Prodan după scandalul cu Laurențiu Reghecampf: „Vreau să trăiesc în liniște”

Prima reacție a fotomodelului cu care Reghecampf ar avea o relație! Ce a declarat fosta asistentă TV

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează