GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

Galerie FOTO Adrian Cristea iubește din nou » Primele declarații făcute de partenera lui: „Amândoi ne dorim o familie”

Andreea Roșca și Adrian Cristea +49   FOTO
Andreea Roșca și Adrian Cristea

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 12:11 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 12:25

Adrian Cristea (39 de ani) și Andreea Roșca formează de mai mult timp un cuplu, însă, cei doi și-au ținut secretă relația, până la finalul lunii trecute, când s-au afișat împreună, fără a da detalii despre ceea ce se întâmplă între ei.

Andreea Roșca a făcut și primele declarații despre povestea lor de dragoste. Tânăra are numai cuvinte de laudă la adresa iubitului său, spunând că se completează perfect.

După ce, la finalul lunii aprilie, fostul fotbalist s-a afișat alături de Andreea Roșca, cei doi au confirmat că formează un cuplu. Tânăra a acordat și primele declarații la Antena Stars, despre povestea lor de dragoste. Mai mult, aceasta a recunoscut că amândoi își doresc o familie.

Andreea Roșca
+45 FOTO

Andreea Roșca: „Adrian Cristea e introvertit, eu vulcanică, dar ne completăm foarte bine”

„Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine.

Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună”, a spus Andreea Roșca pentru sursa citată.

Citește și alte știri mondene: 

Miki Buzărnescu, noi săgeți spre Marco Dulca: „Am făcut multe sacrificii nemeritate de către cealaltă persoană”

Crina Abrudan rupe tăcerea, după ce s-a spus că Gabi Popescu a înșelat-o: „Erau vremurile în care paparazzii erau prezenți peste tot”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
StefanC
StefanC  •  21 Mai 2023, 08:44

Daca are buzele umflate este ok.

fibra
fibra  •  20 Mai 2023, 17:51

Hadrian galgaie de iubire.

VanBasten
VanBasten  •  20 Mai 2023, 17:13

Se știe despre Cristea ca e bine dotat acolo unde le place femeilor. Sa fie intr-un ceas bun! Sa ne țineți la curent cu continuarea povestii, dacă despre sport nu găsiți subiecte relevante.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează