GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  BRAZILIA

GALERIE FOTO Adriano s-a despărțit de proaspăta lui soție, după doar 24 de zile, din cauza unui meci de Mondial! Ce a făcut fostul jucător

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2022 11:23 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 11:23

Adriano, fostul mare vârf de la Inter Milano și naționala Braziliei, s-a despărțit de proaspăta sa soție, Micaela Mesquita, după doar 24 de zile, informează Marca. 

Adriano a fost logodit o perioadă îndelungată cu Micaela, din 2015, dar și-a luat inima în dinți și a făcut marele pas pe 9 noiembrie, în acest an. Totul părea extraordinar pentru Adriano, care a împlinit 40 de ani în luna februarie a acestui an, până când fotbalistul s-a dus la niște prieteni, în sudul Braziliei, pentru a urmări meciul de Mondiale dintre naționala țării sale și Elveția, scor 1-0. 

Soția s-a înfuriat pentru că a lăsat-o singură și a decis să pună capăt relației, anulând petrecerea de nuntă. 

+8 FOTO

În relația lor de aproape 10 ani, Adriano și Micaela Mesquita s-au despărțit și s-au împăcat de cel puțin cinci ori. Adriano s-a retras din fotbal în 2016 la 34 de ani și 48 de selecții cu Brazilia, a jucat de-a lungul carierei la Flamengo, Inter Milano, Fiorentina, Parma, Sao Paulo, Roma, Corinthians, Athletico Paranaense și Miami United. 

GALERIE FOTO Miss Croația provoacă noi tensiuni în Qatar » Scandal pe Twitter: ce voiau să facă fanii arabi când au văzut-o?

GALERIE FOTO A postat din Dubai, dar fanii au făcut-o pachet: „Banii sunt ai fotbalistului, de ce te lauzi tu?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Decembrie 2022, 12:50

Norocul lui, scapă de așa o cotoroanță!

dobrin
dobrin  •  05 Decembrie 2022, 23:19

N-o mai fi fost proaspata dupa 24 de zile... o fi inceput sa miroasa.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  05 Decembrie 2022, 20:00

...l a depasit pe Mutu ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează