GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Adriano a comis-o din nou! Soția lui a aflat că și-a petrecut aniversarea cu un model: „Nu o să uit niciodată ziua de astăzi. La mulți ani, idiotule!”

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2023 14:23 / Actualizat sambata, 18 februarie 2023 16:13

Adriano, fostul mare atacant al lui Inter Milano și al Braziliei, și-a sărbătorit ziua de naștere în compania unui model, iar soția lui a răbufnit.

Brazilianul și-a sărbătorit cea de-a 41-a aniversare în compania modelului Raquel Bastos pe un yacht de lux, potrivit The Sun.

Raquele Bastos. Foto: Instagram
Raquele Bastos. Foto: Instagram
Raquele Bastos. Foto: Instagram
Raquele Bastos. Foto: Instagram
Raquele Bastos. Foto: Instagram
+10 FOTO

Adriano a petrecut alături de un model în ziua în care a împlinit 41 de ani

Micaela Mesquita, tânăra care i-a devenit soție în luna noiembrie a anului trecut și de care s-a despărțit după doar 24 de zile, a reacționat cu furie pe rețelele de socializare și i-a trimis un mesaj tranșant lui Adriano.

„Oh, ce frumos! Îți doresc toată fericirea din lume. Adriano, trimite-mi acum actele de divorț. Chiar dacă suntem despărțiți, nu o să uit niciodată ziua de astăzi. La mulți ani, idiotule! Îți doresc toată fericirea din lume, chiar dacă nu-ți place să auzi asta, îți doresc tot binele”, a fost mesajul tinerei pentru fostul mare atacant.

Modelul Raquel Bastos a negat totul: „Eu și Adriano suntem doar prieteni”

Între timp, modelul Raquel Bastos a negat informațiile potrivit cărora se întâlnește cu fostul atacant de la Inter Milano.

Ea a spus: „M-a întrebat dacă vreau să ne întâlnim și i-am spus «Îmi place să schiez. Ne putem antrena?». Nici măcar nu ne-am sărutat, nimic. Suntem doar prieteni”.

+8 FOTO

Adriano s-a despărțit de soție, după doar 24 de zile

Adriano a fost logodit o perioadă îndelungată cu Micaela, din 2015, dar și-a luat inima în dinți și a făcut marele pas pe 9 noiembrie, anul trecut. 

Totul părea extraordinar pentru Adriano, până când fotbalistul s-a dus la niște prieteni, în sudul Braziliei, pentru a urmări meciul de la Campionatul Mondial dintre naționala țării sale și Elveția, scor 1-0.

Soția s-a înfuriat pentru că a lăsat-o singură și a decis să pună capăt relației, anulând petrecerea de nuntă.

Adriano s-a retras din fotbal în 2016 la 34 de ani și 48 de selecții cu Brazilia, a jucat de-a lungul carierei la Flamengo, Inter Milano, Fiorentina, Parma, Sao Paulo, Roma, Corinthians, Athletico Paranaense și Miami United.

Citește și:

O actriță celebră de la Hollywood a rămas doar în bustieră la Super Bowl! Cine a făcut-o să-și dea jos tricoul

Soțul Serenei Williams s-a luat de Paige Spiranac pe twitter și a primit o replică imediat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bozo76
bozo76  •  19 Februarie 2023, 04:28

E draguta fosta iubita. Mai finuta. Nu.mi plac implanturile

valentindragobete
valentindragobete  •  18 Februarie 2023, 16:57

Ce calibrată este Raquela?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează