GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ANUNȚ

ALEGERI LOCALE 2020. Anunțul șocant al lui CTP: ce făcea dacă ieșea primar Gabriela Firea: „Un Cernobîl al politicii”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 07:18 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 10:07

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat rezultatele la alegerile locale 2020, în special ce s-a întâmplat la București, acolo unde Nicușor Dan (PNL-USR) a devenit primar în dauna Gabriela Firea (PSD). 

Dacă ieșea Firea, mă retrăgeam. PSD, acest Cenorbîl al politicii românești. După 30 de ani nu mai aveam forța de a continua. Dacă ieșea Firea, mă retrăgeam din viața publică, de la TV. Acum pot continua, ce se întâmplă e peste așteptările mele, e mai mult de atât. N-am simțit niciun vânt. Vântul pornește din senin. E o mișcare tectonică, nu mai e vânt, se mișcă plăci tectonice. Democrația e mai greu de învățat decât mecanica cuantică. Democrația nu a părut că este ceva ce trebuie deprins cu niște eforturi.A fost nevoie de 30 de ani ca oamenii să mai învețe acest lucru simplu. Avem mulți Putini în România, ăștia sunt aleși pe viață. Cât mai continuă aberația asta cu primarii care pot avea număr nelimitat de mandate?”, a explicat jurnalistul Cristian Tudor Popescu, la Pro TV, citat de fanatik.ro.

Scandal imens la Roland Garros! Azarenka a ieșit de pe teren: „Voi glumiți, nu? Ce facem aici?”

CTP: „România nu mai e foc de paie”

„Românii nu au fost foc de paie. Au fost capabili să mențină acel efort din 2019 până în 2020. Bucureștenii au rezistat la rafalele de publicitate cu Primăria Capitalei. Și astăzi au fost imagini! E firesc ca Firea să nu fie ala sediul PSD! Devine o pisică moartă la poartă. E și o zicală: la poartă e o pisică moartă. Nu vor Ciolacu și compania să vină la sediu, fiindcă au stat pe margine și au văzut dacă își frânge gîtul sau nu. Țara a avut de ales dacă pierde 4 ani, dacă face ca în 1992, când România a votat Ion Iliescu, în dauna lui Emil Constantinescu, iar țara a pierdut 4 ani. Oamenii și-au dat seama că țara nu mai poate fi condusă PSD”
- Cristian Tudor Popescu

Citește și alte știri extra-sport:

FOTO Nu faceți asta în Germania! Ce a pățit un fotomodel când a făcut un selfie pe mașina poliției germane

FOTO Apariții hot în fiecare dimineață! Eda, cea mai atrăgătoare prezență de la TVR

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
102986354851652
Geo Stan  •  30 Septembrie 2020, 21:48

Asta trebuia s-o spui inainte de alegeri,fariseule ,nu dupa alegeri.Era ft bine daca te ai fi retras,nu mai speriai copiii cand apari la tv cu fata schimonosita si cu scrasnetele alea neomenesti.Cata dreptate avea Vadim,in ceea ce te priveste !,un profitor al averii lui Tinu si Novaceanu. Retrage-te odata ,ca ne am saturat de elucubratiile pe care le debitezi,despre tenis,politica,showbiz si despre...clitoris ! daca a-i lua si pe Esca ,ar fi si mai bine...

2392441840828429
Loghin Petru  •  29 Septembrie 2020, 21:51

Domnule CTP . Pentru binele tuturor nu ați vrea să considerați că doamna Firea a cîștigat alegerile ? Nu de alta dar poate vă mai odihniți puțin(mai mult). Tenis, cinematografie, teatru, fotbal, politică ; oooo Doamne, pe un om normal ar putea să-l doboare . Mai menajați-ne !!!

2172347986159328
Neacsu Gheorghe  •  28 Septembrie 2020, 23:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează