GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MMA

O româncă din Marea Britanie, nevoită să-și schimbe sala de MMA după ce și-a făcut cont de Only Fans: „Nu e vina mea dacă soțul tău se uită”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2023 17:11 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2023 20:33

Alice Ardelean, o luptătoare de MMA din România stabilită în Marea Britanie, a dezvăluit ce probleme a avut după ce și-a făcut cont pe OnlyFans. 

În vârstă de 30 ani, Alice a decis să-și deschidă cont pe platforma pentru adulți pentru a-și crește veniturile și pentru a-și putea îndeplini visul de a lupta în UFC. În primele luni, ea a câștigat aproximativ 10.000 de euro pe lună. 

Ulterior, partenerele bărbaților de la sala în care se antrena au început să aibă comentarii dure la adresa ei și a fost nevoită să-și schimbe sala. 

+15 FOTO

„Obișnuiam să mă antrenez la o sală de sport când am început OnlyFans și am continuat să arăt provocator. În realitate, singurul motiv pentru care făceam OnlyFans era acela de a putea plăti pentru echipamentul meu de antrenament, nutriționist și gimnastică în fiecare zi. 

Mă gândeam doar la treburile mele, dar ura era acolo. O parte din ură era pe față și femeile din sală se plângeau de mine. A fost jenant. Trebuia să le spun: nu sunt aici să-ți iau omul. E doar munca mea și nu interferez cu treaba ta. 

Nu e vina mea dacă soțul tău a fost pe OnlyFans-ul meu sau nu”, a spus Alice Ardelean pentru Daily Star, citată de Libertatea. 

Alice Ardelean va concura în martie pentru titlul Extreme Fighting Championship la greutatea pai. 

Citește și:

Fost jucător la Arsenal și Liverpool, prins când vindea casete de adulți cu celebra lui soție. Acum, autoritățile au mai descoperit ceva

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
inshallah
inshallah  •  06 Ianuarie 2023, 15:04

babaiatule, sa platesti pt asa ceva... !?! asta e sportiva profesionista cu vergeturile alea? de fatza ma abtin sa zic ceva

adwd
adwd  •  06 Ianuarie 2023, 10:18

daca basoalda asta face 10 000 de euro pe luna pe onlyfans a innebunit lumea. la apaca erau textiliste mai misto ca nasoala asta

miaumiau
miaumiau  •  05 Ianuarie 2023, 18:58

In loc sa ii fie ei jena ca ***e , o trebuit celorlante femei sa le fie rusine de rusinea ei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează