GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI UCRAINA

FOTO O rusoaică antrenată de spionaj în Rusia dă detalii despre Vladimir Putin: „Știu personal”

Aliia Roza // Foto: Instagram +34   FOTO
Aliia Roza // Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 19:14 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 19:29

Aliia Roza, 37 de ani, o spioană din Rusia care a fugit în America a vorbit în New York Post despre războiul din Ucraina și despre Vladimir Putin.

Aliia susține că îl cunoaște personal pe președintele Rusiei, după ce s-a antrenat împreună cu el în programul fostului KGB prin care ea a devenit spion.

„Am fost antrenată în același program cu Vladimir Putin”

Rusoaica a devenit spion încă de când era adolescentă și a fost pregătită să seducă și să manipuleze bărbați, pentru ca apoi să obțină informații de la ei și să le livreze poliției.

+30 FOTO

„Am fost antrenată în același program militar cu Putin și am învățat cum să rămânem calmi și fără reacție în situații foarte stresante. Domnul Putin câștigă întotdeauna, nu poate pierde acest război și să dea înapoi pentru că îi va afecta reputația. Va merge până la capăt. Obiectivul lui este să aibă control deplin în Ucraina.”, a spus Roza.

Aliia Roza, o viață de spion ca-n filme

Aliia Roza a renunțat la cariera ei de spion în urmă cu 10 ani după ce s-a îndrăgostit de una din „victimele” sale. A ales să își părăsească țara și să fugă în America pentru a nu-l expune pe bărbatul pe care l-a iubit. 

În prezent locuiește la Los Angeles, e antreprenoare, public speaker și fotomodel pe Instagram, rețea socială în care are peste un milion de urmăritori și unde nu ezită să se etaleze ca o fostă spioană. 

+30 FOTO

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina: 

Akhmetov a pierdut 6 miliarde $ de la startul războiului și dă detalii sfâșietoare: „Oamenii topesc zăpada ca să rămână în viață! Toată averea o folosesc în acest război”

Fostul #13 mondial s-a întors în Ucraina blindat cu arme și transmite un mesaj înfiorător: „M-am antrenat cu militari, țintesc capul cu 3 din 5 gloanțe!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
boreal47
boreal47  •  23 Martie 2022, 12:56

Au urmat aceleasi cursuri, au avut acelasi profesor...dar ca sau antrenat in acelasi timp...mai greu, e diferenta mare de varsta intre ei

penultimul
penultimul  •  23 Martie 2022, 03:02
Postat de Maximilian Alforno pe 22 Martie 2022, 09:00

lol...ce penibil,ba!

Articolul ca articolul, sunt precedente de persoane tulburate - a mai fost una pe vremuri care se dădea Ducesa Anastasia cînd fiica tarului era oale și ulcele. Dar titlul ? - antrenată de spionaj ? ? Pe matale autorule cine nu te-a antrenat de limba română? Alibec o fi fost antrenat de fotbal la Astra și ne poate povesti cum da Budescu gol din parcare, din vestiare ?

penultimul
penultimul  •  23 Martie 2022, 02:48
Postat de romeverest pe 22 Martie 2022, 14:41

Asta s-a antrenat cu Putin asa cum m-am antrenat eu cu Messi !! Cum puteti sa publicati astfel de articole penibile ??

Poate o plimba Putin în căruț pe la Berlin cind avea de cules mesaje din parcuri. Același program.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează