GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Viața de lux a Alinei Vidican în America! Fosta soție a lui Cristi Borcea are soț milionar, care îi face cadouri de sute de mii de euro

Alina Vidican. Foto: Instagram +20   FOTO
Alina Vidican. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 14:42 / Actualizat marti, 28 martie 2023 14:56

Alina Vidican trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, la 7 ani de la divorțul de Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo. E căsătorită de doi ani cu milionarul Claude Senhoreti, care îi face cadouri exclusiviste.

Alina Vidican a devenit doamna Borcea în 2011. Aceasta și Cristi Borcea au împreună doi copii, un băiețel pe nume Alexandru și o fetiță, botezată Gloria. În 2016, cei doi au divorțat, iar la scurt timp ea a plecat în America cu copiii.

Melissa Borcea
+16 FOTO

Viața de lux a Alinei Vidican în America

Viața ei s-a schimbat radical după ce s-a mutat peste Ocean. Acolo, Alina Vidican l-a cunoscut pe milionarul brazilian Claude Senhoreti, care acum doi ani de zile i-a devenit soț.

În urmă cu patru ani, în 2017, ne-am cunoscut la o petrecere. Am fost invitați la același eveniment și așa s-a întâmplat. Nunta a fost minunată, a fost obositor, dar minunat. Am renunțat la numele Vidican, mă va chema Senhoreti”, a dezvăluit fosta soție a lui Cristi Borcea într-un interviu pentru Pro TV, acordat chiar după nunta ei din America.

Alina Vidican are soț milionar, care îi face cadouri de sute de mii de euro

La nuntă, Claude Senhoreti i-a dăruit Alinei Vidican un cadou impresionant, o mașină albă de jumătate de milion de dolari. 

„Am fost binecuvântați să fim împreună, am fost sortiți și este o adevărată plăcere să îmi împart viața cu ea. Nu m-am gândit că mă voi mai căsători în viața asta, dar am întâlnit-o pe ea, era foarte pasionată de mașini, mai ales de curse, și am zis că nu pot să las să treacă o asemenea femeie. Darul meu pentru ea a fost o surpriză, ei îi plăceau foarte mult mașinile și faptul că am putut să îi fac un astfel de cadou m-a făcut fericit. Da, este vorba despre un Lamborghini alb”, a povestit și el în același interviu.

Și acum, milionarul brazilian a surprins-o pe Alina Vidican. Pe 24 martie aceasta a împlinit 39 de ani și a primit de la acesta o mașină marca Lamborghini, în ediție limitată, în valoare de peste 400.000 de dolari.

„Draga mea, azi este ziua ta. Sper să te bucuri de noul tău LAMBORGHINNI STO SE30. Fata mea iubitoare de mașini. Nu ești doar jumătatea mea, ci ești totul meu, te iubesc!”, i-a transmis Claude Senhoreti soției sale românce.

+16 FOTO

Cine e și cu ce se ocupă Claude Senhoreti, soțul Alinei Vidican

Alături de soțul milionar, Alina Vidican duce o viață de lux, participă la evenimente de top, la curse cu mașini și împreună călătoresc. Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a afișat și cu haine și accesorii de lux. Ea poartă genți Hermes, pantofi Alexander Mcqueen.

Claude Senhoreti e milionar în Miami, fiind originar din Brazilia. Soțul Alinei Vidican are o pasiune costisitoare, e pilot de curse. Pe lângă asta, bărbatul e și fondatorul mai multor companii.

Citește și:

Internaționalul român are o afacere de succes împreună cu iubita, o fostă Miss: „Toți banii lui sunt bine gestionați”

Iubita lui Patrick Petre și-a lansat cartea în care descrie lupta cutremurătoare cu cancerul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
cobra
cobra  •  31 Martie 2023, 07:56
Postat de mosTireac pe 28 Martie 2023, 18:03

Dar Alina Vidican cu ce se ocupă?

Vai...vai...Nici asta nu știi...Cu săritul în prăjină!.. este printre primele din România...

X01Y
X01Y  •  30 Martie 2023, 17:27

De ce credeți că ne interesează cancanul? Dați, mai bine, orice informație din sport, e-n regulă, sunteți gsp - gazeta sporturilor, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VardyParty
VardyParty  •  28 Martie 2023, 19:51
Postat de brentford pe 28 Martie 2023, 17:15

S-au suparat ca i-am criticat "in termeni duri". *** ajung celebritati in gazeta de perete,***

Iti răspund ca sa nu fiu banat, sa nu deranjam pe nimeni. Azi este marți. Aici e soare. Sunt șanse bune ca maine sa fie miercuri. Totul este minunat. Ma duc sa beau al doilea espresso al zilei.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează