GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DIVORȚ

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Reghecampf a depus actele de divorț: „Legea să își spună cuvântul! Am să lupt pentru toți copiii mei”

Anamaria Prodan a oferit prima reacție după ce soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a anunțat că a depus actele pentru divorț. +49   FOTO
Anamaria Prodan a oferit prima reacție după ce soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a anunțat că a depus actele pentru divorț.

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 17:24 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 18:59

Anamaria Prodan a oferit prima reacție după ce soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a anunțat că a depus actele pentru divorț.

Una dintre cele mai mediatizate căsnicii din România este aproape de final. Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, este cel care a decis să pună capăt relației cu Anamaria Prodan. Impresarul a vorbit în premieră despre acest lucru și spune că va lăsa avocații să se ocupe de tot. 

Anamaria Prodan, prima reacție după anunțul divorțului de Reghecampf

„El este tatăl copilului meu, niciodată nu o să vorbesc urât de el. Poate de-a lungul vieții am făcut niște greșeli, dar promit că am să le repar. Am să lupt că toți copiii mei să nu se împiedice de asta. Lăsăm legea să își spună cuvântul. 

Și noi aflăm lucruri din presă! Nu știm exact adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel. Nimeni nu se poate gândi că cineva poate să îți facă rău. O să văd cum stau lucrurile și voi da o declarație oficială. 

Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul prieteniilor distruse. Am văzut și noi declarația din presă, mi-a citit-o cineva. Nimeni din familie nu știe adevărul. Cel mic suferă cel mai tare, că nu prea își vede tatăl”, a spus Anamaria Prodan, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV. 

+45 FOTO

Laurențiu Rehgecampf și Anamaria Prodan divorțează: „Am depus actele”

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Am depus actele de divorț, la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată”, a spus Reghecampf, potrivit cancan.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf jr, reacții înfiorătoare: „Ai murit”

După declarația antrenorului, fiul lui Reghe și al Anamariei a avut o reacție dură pe Instagram. A postat o fotografie cu el și tatăl său și mesajul „Ai murit pentru mine pentru totdeauna”.

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Reghecampf a depus actele de divorț: „Legea să își spună cuvântul! Am să lupt pentru toți copiii mei”

Ulterior, acesta a postat mesajul și pe Instastory, fiind preluat și de Anamaria Prodan.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Gazon XXL. Mai gros, mai rezistent » Aproape s-a finalizat montarea noii suprafețe de joc din Bănie

EXCLUSIV Poveste neștiută cu Valeriu Iftime: „Am fost la DNA și îmi era greu să spun adevărul! N-am fost curajos”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
1525861574413898
Alina Tonder  •  17 Octombrie 2021, 14:59

Sunt doi oameni prosti care nu stiu sa se gestioneze in liniste cu divortul.In ce il priveste pe Reghe cred ca a vrut sa divorteze de mult insa nu a reusit pe calea usoara cu Ana.Asa ca si-a lasat iubita insarcinata ca sa scape mai usor din mariajul cu Ana.

3302566713312699
Bianca Emilia  •  17 Octombrie 2021, 00:29
Postat de mihnea80 pe 12 Octombrie 2021, 19:25

Cat de ipocrita poate fi Anamaria Prodan. Ea s-a cuplat cu Reghecampf cand el era casatorit si a divortat cand ea a ramas insarcinata. Acum i se intampla ei, ce i s-a intamplat primei sotii. Reghecampf s-a cuplat cu una, a lasat-o insarcinata si vrea sa divorteze. Isi merita Prodan soarta, pentru ca a intervenit in mariajul cuiva. Vocifereaza ca Reghe nu i-ar acorda multa atentie copilului lor, dar n-a interesat-o de copilul lui din prima casatorie.

Da cam ai dreptate aici ...se numesre Karma, cam exagerata cateodata dar asta e...Asteptam sa-si revina si Borcea la realitate si s-o vedem si pe Pelinel la fel

3302566713312699
Bianca Emilia  •  17 Octombrie 2021, 00:26

Pffff trebuia sa stii pana la varsta asta ca Soarele in exces te cam arde...Pe tine te-a prajit de-a dreptul soarele tau. PS sa o intrebi pe Alina Vidican cum naiba scoti moaca lu ala de pe pielea ta....cred ca ai putea sa-l transformi intr un *** tribal :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close